ΟΦΗ

Γκουλής: “Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

Γκουλής

Ο Νίκος Γκουλής για ακόμη μια φορά κράτησε χαμηλούς τους τόνους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι προσηλωμένοι στον στόχο που έχει θέσει φέτος η ομάδα και να έχουν το μυαλό τους μέσα στο γήπεδο.


“Εμείς είμαστε στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κομμάτι που μας απασχολεί. Την Κυριακή πρέπει έχουμε αποφασιστικότητα και πάθος και εμένα με απασχολεί μόνο το ματς”, είπε αρχικά ο Νίκος Γκουλής και πρόσθεσε για τη νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Πανσερραϊκού:
“Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη και δείξαμε χαρακτήρα σε έναν προβληματικό αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι είχαμε ισορροπία σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και η νίκη ήρθε με δίκαιο τρόπο ενώ τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Όμως αυτό που έρχεται είναι δυσκολότερο από αυτό που φεύγει”.



Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ρόδο είπε:
“Την Κυριακή πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα που έχει παίκτες με αρκετές παραστάσεις από αυτό το πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε στο παιχνίδι με την διάθεση και την αφοσίωση που μας διακρίνει στους τελευταίους αγώνες”.



Για τον αντικαταστάτη του Μπερτίν, στην αρχική ενδεκάδα αποκάλυψε ότι προβάδισμα έχει ο Έρικ Ακότο:
“Προβάδισμα για την θέση του Μπερτίν έχει ο Ακότο. Διαθέτει την εμπειρία και όπως έχω ξαναπεί η παρουσία του εξαρτάται από τα δικά του πόδια. Όλοι γνωρίζετε ποιος είναι ο Μπερτίν και πόσο σπουδαία λύση αποτελεί για εμάς”.



Τέλος ο Νίκος Γκουλής ανέφερε για τους Ζορμπά και Κιάσσο που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις στις τελευταίες αγωνιστικές:
“Το σημείο-κλειδί είναι το ομαδικό πνεύμα. Απλώς τα χαρακτηριστικά κάποιων παικτών διαφοροποιούν και το παιχνίδι μας. Ο Ζορμπάς με τον Κιάσσο ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντα τους στις θέσεις που αγωνίστηκαν και ο Κιάσσος μένει δεξιά επειδή μπήκε στην ομάδα και ο Κατσικογιάννης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ