ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκορέτσκα: "Σοκ για όλους μας η απόλυση του Νάγκελσμαν"

Γκορέτσκα: "Σοκ για όλους μας η απόλυση του Νάγκελσμαν"
@2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Μπάγερν ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους παίκτες της Μπάγερν, με τον Λέον Γκορέτσκα να παραδέχεται πως δεν έχει χωνέψει ακόμα το διαζύγιο που πήραν οι Βαυαροί με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπάγερν αυτή την εβδομάδα είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές, με τη διοίκηση των Βαυαρών να παίρνει την απόφαση να προχωρήσει σε μία μεγάλη αλλαγή λίγο πριν η ομάδα μπει στην τελική ευθεία της σεζόν για να διεκδικήσει τους τρεις μεγάλους στόχους τους (Champions League, Bundesliga, Κύπελλο Γερμανίας).

Αυτή είναι στη θέση του κουμανταδόρου των αποδυτηρίων, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να αποτελεί παρελθόν πριν ακόμα κλείσει διετία στον πάγκο (και ενώ είχε υπογράψει ένα μυθικό πενταετές συμβόλαιο το 2021) παρότι πρωταθλητής Γερμανίας και στους "8" του Champions League τη φετινή σεζόν, και τον Τόμας Τούχελ να έχει πάρει πλέον τη μπαγκέτα του μαέστρου.

Το πόσο πολύ απροετοίμαστους έπιασε η συγκεκριμένη κίνηση τους παίκτες της Μπάγερν, φαίνεται από τα λόγια του Λέον Γκορέτσκα στο γερμανικό Sky Sport, με τον έμπειρο διεθνή Γερμανό μέσο να κάνει λόγο για σοκ μσα στην ομάδα.

"Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχουμε επηρεαστεί από αυτό αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες. Νομίζω ότι είναι ακόμα εξαιρετικά δύσκολο να το χωνέψω", δήλωσε αρχικά ο Γκορέτσκα, για να προσθέσει:

"Είχαμε πολύ στενή σχέση με τον Γιούλιαν, με τον οποίο περάσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια. Πιθανότατα τον έχω δει πιο πολλές φορές σε σύγκριση με την οικογένειά μου και πιστεύω πως όταν συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός, είναι σοκ για όλους.

Πρέπει να εμπιστευτούμε τη διοίκηση του συλλόγου μας που κάνει το καλύτερο δυνατό. Εγώ δεν είχα ποτέ διαφωνίες".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ