ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκόμεζ: "Δύσκολο να μας κερδίσουν"

Γκόμεζ: "Δύσκολο να μας κερδίσουν"

Μία ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε η Μπάγερν που επικράτησε της Φράιμπουργκ με 7-0 με τον Μάριος Γκόμεζ να σημειώνει 4 γκολ. Ο Γερμανός επιθετικός χαρακτηρίζει την Μπάγερν ως μία δύνατή ομάδα που δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Μπάγερν θα μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός Γερμανίας καθώς θα αντιμετωπίσει την Βιγιαρέαλ στο Ελ Μαδριγάλ. Τα "υποβρύχια" απέσπασαν ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Σεβίλλη για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Μάριος Γκόμεζ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Μπουντεσλίγκα αφού έχει 8 γκολ σε μόλις πέντε αγωνιστικές επίτευγμα που είχε σημειώσει ο Ντίτερ Μίλερ με την Κολωνία την σεζόν 1977-78.

Ο Γκόμεζ χαρακτηρίζει την Μπάγερν πολύ δυνατή με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

" Στην Γερμανία είναι δύσκολο να μας κερδίσει μία ομάδα αν και εφόσον διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο παιχνίδι. Δεν δείχνει τόσο εύκολο όσο δείχνει καθώς υπάρχει πολλή δουλειά από πίσω. Είμαστε πολύ ισορροπημένη ομάδα. Όλοι παίκτες βοηθάνε στην καλή λειτουργία της ομάδας. Στο τέλος της ημέρας το γκολ δείχνει εύκολη υπόθεση, αλλά όλα τα γκολ είναι αποτέλεσμα εξαιρετικών κινήσεων από τους παίκτες. Πρέπει να προσέχουμε δεν θα είναι έτσι κάθε μέρα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ