ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γκόμες: "Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο"

Γκόμες: "Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο"
INTIME SPORTS

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Football League, με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα μίλησε ο 20χρονος επιθετικός της ομάδας του Ευόσμου Έντι Γκόμες

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα μίλησε ο Έντι Γκόμες. Ο 20χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ, στους στόχους της ομάδας του, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έντι Γκόμες στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Επιστροφή στις νίκες μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα, που σας "έριξαν" από την πρώτη εξάδα. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2010; " Ναι, ήταν μια ανάσα αυτή η νίκη, αλλά το καλύτερο θα ήταν να είχαμε διατηρήσει τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα, για να είμαστε συνεχώς μέσα στο στόχο. Πιστεύω, όταν επιστρέψουμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα, για να μας πάει καλά και η νέα χρονιά".

Ήταν η πρώτη φορά, που ξεκίνησες ως βασικός σε αγώνα. Πώς ένιωσες; " Όπως είναι γνωστό, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων άργησα να ενσωματωθώ στην ομάδα και επέστρεψα 22 Οκτωβρίου, οπότε δεν ήμουν έτοιμος να βγάλω όλο το 90λεπτο. Πλέον η φυσική μου κατάσταση μου επιτρέπει κάτι τέτοιο και χαίρομαι πολύ, που ο προπονητής μου με εμπιστεύθηκε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Ελπίζω, από εδώ και στο εξής να βοηθήσω την ομάδα μου, όσο το δυνατόν περισσότερο".

Σ’ αυτή τη δίμηνη παραμονή σου στη χώρα έχεις καταλάβει λίγο-πολύ τι γίνεται στο Πρωτάθλημα; Από όσα έχεις δει, μάθει, ακούσει αλλά και από όσα έχεις βιώσει μέσα στην ομάδα, νομίζεις πως μπορεί να πετύχει το στόχο της; " Αν και μιλάω μόνο ισπανικά, οπότε είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθώ με τα περισσότερα παιδιά, υπάρχουν κάποια άτομα στην ΠΑΕ, που γνωρίζουν τη γλώσσα μου και με έχουν κατατοπίσει για όλα. Επιπλέον, ψάχνω μόνος μου στο διαδίκτυο και μαθαίνω τι γίνεται. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω μέσα από την ομάδα, έχουμε καλό ρόστερ και παίκτες με ποιότητα.

Στο Πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές ομάδες, που θέλουν να βγουν στα play off και θα παλέψουμε μ’ αυτές. Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά –θα ακουγόταν παράλογο από εμένα, που είμαι μόλις δυο μήνες στην Ελλάδα- αλλά μπορώ να πω, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να μην έχουμε άλλου είδους προβλήματα και να δουλεύουμε απερίσπαστα για το στόχο μας".

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος, Έντι; " Είμαι 20 χρονών και παίζω για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ξεκίνησα από τη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας. Τώρα αυτό, που θέλω είναι να κάνω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα μου και στη συνέχεια …ποιος ξέρει; Έχω ακόμη δρόμο στην καριέρα μου! Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία, τύχη και αγάπη".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ