EUROPA LEAGUE

Γκολάρα ο Ντοσεβί, απάντηση ο Ρόσι

Η Σταντάρ προηγήθηκε με τρομερό γκολ του Ματιέ Ντοσεβί, αλλά η Θέλτα απάντησε με τον Τζουζέπε Ρόσι (1-1), έτσι έφυγε από την Λιέγη με τον βαθμό. Αυτό αφήνει στην 4η θέση τον Παναθηναϊκό (video)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Σταντάρ και Θέλτα στην Λιέγη, έτσι ο Παναθηναϊκός είναι στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου του Europa League, έπειτα από την 1η αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε για τους Βέλγους μόλις στο 3ο λεπτό ο Ματιέ Ντοσεβί, με τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ, “χορεύοντας” την αντίπαλη άμυνα.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως ήρθε η απάντηση για το “κίτρινο υποβρύχιο”, με τον Τζουζέπε Ρόσι, να διαμορφώνει στο 13′ το τελικό 1-1.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Ζιλέ, Φε, Σολτς, Λαΐφης, Ετσιετζίλε (86′ Φιόρε), Ενό, Τρεμπέλ, Ντοσεβί, Εντμίλσον Ζούνιορ, Ραμάν (68′ Εμ’Μπενζά), Μπελφοντίλ (82′ Ορλάντο Σα).

ΘΕΛΤΑ (5-4-1): Σέρχιο Άλβαρεθ, Άλβαρο Λέμος, Νταβίντ Κόστας, Καμπράλ, Σέρτζι Γκόμεθ, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντες, Σίστο (82′ Μπονγκοντά), Χοσέ Ναράνχο (71′ Βας), Τζουζέπε Ρόσι (86′ Ιάγο Άσπας).

Η 1η αγωνιστική του 7ου όμιλου:

Παναθηναϊκός – Άγιαξ 1-2 (5′ Μπεργκ / 34′ Μπερτράν Τραορέ, 67′ Ρίντεβαλντ)

Σταντάρ Λιέγης – Θέλτα 1-1 (3′ Ντοσεβί / 13′ Τζουζέπε Ρόσι)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (29/9)

Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης (20:00)

Θέλτα – Παναθηναϊκός (20:00)

Σταντάρ Λιέγης – Θέλτα 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ