ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Γκολ ο Παυλίδης για τη νίκη με ανατροπή της Άλκμααρ στο ντέρμπι Ελλήνων

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει με τον Ντε Βιτ το γκολ κόντρα στην Go Ahead Eagles
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει με τον Ντε Βιτ το γκολ κόντρα στην Go Ahead Eagles PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Βαγγέλης Παυλίδης επέστρεψε στα γκολ και μαζί του η Άλκμααρ στις νίκες, ύστερα από την ανατροπή κόντρα στη Φορτούνα, για την οποία μπήκε αλλαγή ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης επέστρεψε στα γκολ έπειτα από μία ξηρασία τριών αγώνων πρωταθλήματος και διόλου τυχαία η Άλκμααρ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από μία ξηρασία τριών αγωνιστικών στην Eredivisie.

Για να πάρει το "τρίποντο" με 2-1 κόντρα στη Φορτούνα, η ομάδα του Πασχάλ Γιάνσεν χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ζίαν Φλέμινγκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί και έφταναν με μεγαλύτερη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Τρανό παράδειγμα η φάση του 41ου λεπτού, όταν με μια υπέροχη ομαδική προσπάθεια, ο Ντάνι ντε Βιτ έβγαλε μια σέντρα από δεξιά κι ο Παυλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ήταν το 5ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, όπου έχει και τέσσερις ασίστ, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις έχει 7 γκολ και 5 ασίστ σε 21 αγώνες.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γέσπερ Κάρλσον να χριστεί σκόρερ και να ολοκληρώσει την ανατροπή της Άλκμααρ, η οποία παρατάχθηκε με ακόμα έναν Έλληνα στην ενδεκάδα, τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί Έλληνα στη σύνθεσή τους μετά το 60', τον Ανδρέα Σάμαρη στη δεύτερη εμφάνιση ύστερα από μετακίνησή του από την Μπενφίκα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ