ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκολ ο Ντράγκερ, ασίστ ο Ελ Αραμπί

Tunisia's Drager Mohamed kicks the ball during the African Cup of Nations third place soccer match between Nigeria and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Wednesday, July 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Tunisia's Drager Mohamed kicks the ball during the African Cup of Nations third place soccer match between Nigeria and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Wednesday, July 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο Ντράγκερ σκόραρε για την Τυνησία στο 1-1 με την Νιγηρία, ενώ ο Ελ Αραμπί έδωσε την ασίστ στον Μαζραουί στο 1-1 με του Μαρόκου με το Ζαϊρ. Έπαιξε και ο Καντουρί.

Μπορεί οι Σισέ και Μπα να μην αγωνίστηκαν, ωστόσο άλλοι τρεις εκπρόσωποι ελληνικών ομάδων έπαιξαν κανονικά σε φιλικές αναμετρήσεις των χωρών τους.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών σκόραρε. Πρόκειται για τον Ντράγκερ, ο οποίος στο 44' σκόραρε στην αναμέτρηση της Τυνησίας με την Νιγηρία διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στον αγώνα του Μαρόκου με το Ζαϊρ αγωνίστηκαν ο Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ και ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο δεύτερος ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Μαζραουΐ.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ