EUROPA LEAGUE

Γκλάσνερ: "Απίστευτο αυτό που πετύχαμε, πλέον έχουμε μπροστά μας μέρες γιορτής"

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ
Ο Όλιβερ Γκλάσνερ @ 2022 PABLO GARCIA / AP IMAGES

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον τελικό του Europa League ανέφερε ότι δεν μπορεί να πιστέψει το επίτευγμα της Άιντραχτ να μην ηττηθεί σε κανένα παιχνίδι στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Η Άιντραχτ νίκησε τη Ρέιντζερς μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και κατέκτησε το Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, με τον Όλιβερ Γκλάσνερ και τους παίκτες του να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την απονομή του τροπαίου.

Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε ότι το επίτευγμα της ομάδας να κατακτήσει το Europa League δίχως να γνωρίσει ήττα ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκλάσνερ: "Πετύχαμε κάτι το απίστευτο. Δώσαμε 13 παιχνίδια στην Ευρώπη χωρίς να χάσουμε κανένα, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Στο ξεκίνημα της πορείας μας ήταν δύσκολα, αλλά μείναμε όλοι μαζί.

Κοιτάξαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος το καταφέραμε, ακόμη και όταν μείναμε πίσω στο σκορ επιστρέψαμε, είναι κάτι απίστευτο. Όλα τα παιδιά τα δώσανε όλα, έβγαλαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αξίζουν σε όλους πολλά μπράβο, έχουμε πλέον μπροστά μας μερικές ημέρες γιορτής για να το απολαύσουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ