BUNDESLIGA

Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ 0-6: Ιστορικός θρίαμβος στη έδρα των πουλαριών με έξι γκολ στο πρώτο 45λεπτο

Ο Φίλιπ Λίνχαρτ πανηγυρίζει γκολ της Φράιμπουργκ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Βόλφσμπουργκ | 23 Οκτωβρίου 2021
Ο Φίλιπ Λίνχαρτ πανηγυρίζει γκολ της Φράιμπουργκ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Βόλφσμπουργκ | 23 Οκτωβρίου 2021 @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Η Φράιμπουργκ ήταν διαστημική στο πρώτο μέρος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ και σταμάτησε στα έξι γκολ, για να πανηγυρίσει στο φινάλε μία τεράστια επιτυχία με 6-0 επί των πουλαριών που την έφεραν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Γκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ κατέβηκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση με ιδιαίτερα εύθραστη ψυχολογία, με την πρώτη να έχει δεχτεί τέσσερα γκολ στο ντέρμπι με την Κολωνία και την δεύτερη να προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Ωστόσο στη μεταξύ τους μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη υπήρχε όχι απλά κερδισμένη αλλά και θριαμβεύτρια, με την Φράιμπουργκ να ισοπεδώνει την Γκλάντμπαχ πετυχαίνοντας έξι γκολ στο πρώτο 45λεπτο (!) και να φτάνει σε ένα εκκωφαντικό 6-0.

Αποτέλεσμα που ήταν ικανό να την απογειώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga και να της δώσει ώθηση ακόμα και για το Champions League και συνάμα να καταβαραθρώσει την Γκλάντμπαχ στην 13η θέση.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο θρίαμβος της Φράιμπουργκ στο "Μπορούσια Παρκ" είχε την υπογραφή έξι διαφορετικών παικτών (Σλότερμπεκ, Χέλερ, Χέφλερ, Λίνχαρτ, Σάντε και Έγκεστεϊν) όπως επίσης πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη επιτυχία της στην έδρα της Γκλάντμπαχ σε επίπεδο Bundesliga και πρώτη μετά το 1995.

Η Φράιμπουργκ έγινε μάλιστα η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που σκοράρει 5 γκολ στα πρώτα 25 λεπτά ως φιλοξενούμενη και μόλις η δεύτερη σε αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας της Γερμανίας που προηγείται 6-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους παίζοντας εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Bundesliga:

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ