ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιρασί: Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ μονομαχούν για την υπογραφή του

Stuttgart's Serhou Guirassy during the German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and VfB Stuttgart in Sinsheim, Germany, Tuesday, Jan. 24, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Γκιρασί σε αγώνα της Bundesliga με τη φανέλα της Στουτγκάρδης @2023 AP IMAGES/MICHAEL PROBST

Την εκπληκτική του εκκίνηση στη σεζόν θέλει να εξαργυρώσει ο Σεϊρού Γκιρασί της Στουτγκάρδης, με τις Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του 27χρονου επιθετικού.

Μακριά από τη Γερμανία και τη Στουτγκάρδη φαίνεται πως βρίσκεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του δεύτερου σκόρερ της Bundesliga με 17 τέρματα σε 14 συμμετοχές, Σεϊρού Γκιρασί.

Ο 27χρονος επιθετικός παρότι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο μέχρι το 2026, η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει σε αυτό, 17-17,5 εκατ. ευρώ, του επιτρέπει να αναζητήσει την τύχη του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με την Premier League να αποτελεί τον διακαή του πόθο.

Στη "μάχη" της απόκτησής του έχει μπει εδώ και καιρό η Μίλαν, με ιταλικά μέσα να βάζουν στο παιχνίδι -εσχάτως- τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Οι ομάδες των Έρικ τεν Χαχ και Άγγελου Ποστέκογλου επιδιώκουν την ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, με τον Γκιρασί να αποτελεί μια κίνηση χαμηλού κόστους και ρίσκου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΙΛΑΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ