ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γκιγκς:"Κορυφαίος ο Φέργκιουσον"

Γκιγκς:"Κορυφαίος ο Φέργκιουσον"
Γκικςφεργκιουσον

Ως τον κορυφαίο τεχνικό που δούλεψε στην Μάντσεστερ χαρακτήρισε τον Φέργκιουσον ο Γκιγκς.

"Νομίζω ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα μείνει στην μνήμη όλων ως ο κορυφαίος προπονητής γιατί κέρδισε τόσα πολλά. Αυτά που έκανε ο Σερ Ματ Μπάσμπι δεν θα ξεχαστούν ποτέ αλλά οι τίτλοι του Σερ Άλεξ θα τον βάλουν από μόνοι τους στην κορυφή", υποστήριξε ο Ουαλός και πρόσθεσε:

"Από τότε που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο το 1993 έχει φέρει μία τεράστια σειρά επιτυχιών για τον σύλλογο. Ο τρόπος που έχει βοηθήσει το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι απίστευτος και πιστεύω ότι θα έχει και συνέχεια.

Οταν κάποιοι θυμούνται τους ποδοσφαιριστές, περνούν χρόνια για να συνειδητοποιήσουν πόσο καλοί ήταν και το ίδιο ισχύει και για τον Σερ Άλεξ".

Οσο για το μέλλον ο Γκιγκς τόνισε ότι ο Φέργκιουσον δουλεύει ώστε σε λίγα χρόνια παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ρούνεϊ να είναιοι καλύτεροι στον κόσμο και συμπλήρωσε:" Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει και γιατί νομίζω ότι θα είναι και άλλα χρόνια εδώ.

Η πείνα του ακόμη υπάρχει. Πιστεύει στην ομάδα, είναι ικανοποιημένος από το ταλέντο που υπάρχει σε αυτή και θέλει να δει πόσο μακριά μπορεί να πάει.

Πριν τέσσερα χρόνια πίστευα ότι θα αποσυρθεί γιατί το είχε πει αλλά δεν με εξέπληξε όταν άλλαξε γνώμη. Νομίζω ότι ήξερε ότι θα του έλειπε και αποφάσισε όταν δεν ήταν έτοιμος".









TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ