ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Γκέτσε: "Δεν είναι το ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Ο Μάριο Γκέτσε κοντρολάρει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για το Europa League.
Ο Μάριο Γκέτσε κοντρολάρει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριο Γκέτσε στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Αϊντχόφεν απ' τον Ολυμπιακό (4-2) τόνισε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι το ιδανικό, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ενόψει της ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 της Αϊντχόφεν και έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League. Ο Μάριο Γκέτσε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά από το τέλος της αναμέτρησης τόνισε το αποτέλεσμα δεν είναι το ιδανικό, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκέτσε:

Για το αποτέλεσμα: "Έχω παίξει μερικά νοκ-άουτ παιχνίδια. Πάντα είναι δύσκολο να παίξεις εκτός. Είναι σημαντικό να σκοράρεις εκτός έδρας. Θα ήταν καλύτερο το 3-2, καθώς έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε και δεχθήκαμε ένα τέταρτο. Δεν είναι το ιδανικό, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι, ανυπομονούμε για τη ρεβάνς.

Το πρώτο που δεχθήκαμε ήταν ένα στημένο, κάναμε λάθη στο χτίσιμό μας και χάναμε εύκολα μπάλες. Ήταν μεγάλο θέμα. Έχουμε ακόμη την ευκαιρία, έχουμε ακόμη το εντός έδρας παιχνίδι. Θα ήταν καλύτερο το 3-2".

Για την κατάστασή του: "Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν πριν από δύο μήνες. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ελπίζω να συνεχίσω και στα επόμενα παιχνίδια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ