SPORTS & GOSSIP

Γκέντσογλου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την αποχώρηση από το Survivor

Γκέντσογλου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την αποχώρηση από το Survivor
INSTAGRAM /@ GENTSOGLOU

Το πρώτο μήνυμα του Σάββα Γκέντσογλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor. "Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες!".

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποτελεί παρελθόν από το Survivor. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι, που τον ταλαιπωρούσε.

Ο ίδιος μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι, έστειλε το πρώτο του μήνυμα, με σκοπό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία που βίωσε, ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του, αλλά και την παραγωγή.

"Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, τον ΣΚΑΙ καθώς και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι' αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Οι εμπειρίες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν.

Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες!", έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ