ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας: "Δεν ξέρω βραζιλιάνικα, μόνο ελληνικά"

Γκέκας: "Δεν ξέρω βραζιλιάνικα, μόνο ελληνικά"

Γκέκας, Βύντρα και Σηφάκης έδωσαν το παρών σε εκδήλωση της Vodafone το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11) και μίλησαν για την πρόκριση στο Μουντιάλ, υπογράφοντας παράλληλα πολλά αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους.

Σε εκδήλωση της Vodafone βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11) οι Έλληνες διεθνείς και μίλησαν για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Φάνης Γκέκας, Λουκάς Βύντρα και Μιχάλης Σηφάκης έδωσαν το παρών στο κατάστημα της κινητής τηλεφωνίας, υπογράφοντας αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους με πολύ κέφι και χαρά παρά την κούραση από το ταξίδι στο Βουκουρέστι.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι πλάκες μεταξύ των παικτών με τον Γκέκα να πειράζει τον Σηφάκη όταν υπέγραφε στα καπέλα.

" Βάλε πιο δεξιά, ρε, δε χωράμε. Δεν είναι και υπογραφή αυτή που βάζεις" και τον Βύντρα να συμπληρώνει: " Κοίτα υπογραφή, ολόκληρη οροσειρά".

Στην συνέχεια οι τρεις Έλληνες παίκτες αναφέρθηκαν στην πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τον Γκέκα να απαντά πως δεν έχει μάθει ακόμη βραζιλιάνικα.

" Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, για την Εθνική. Όλοι οι παίκτες το θέλαμε αυτό από την αρχή. Έγινε με τον καλύτερο τρόπο και τα καταφέραμε.

Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά προσπαθήσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό. Ισοφαριστήκαμε, αλλά δε μας επηρέασε και πιστεύω ότι δίκαια περάσαμε", είπε αρχικά ο Φάνης Γκέκας.

Για το αν η ομοιογένεια και το καλό κλίμα είναι το κλειδί των επιτυχιών της Εθνικής: " Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Εμείς το καταφέραμε από την αρχή και έχουμε κάνει αυτές τις επιτυχίες".

Για το αν πρόλαβε να μάθει, τις πρώτες βραζιλιάνικες λέξεις: " Δεν ξέρω βραζιλιάνικα, μόνο ελληνικά".

Βύντρα: "Είπαμε να περάσουμε και περάσαμε"

Ο Λουκάς Βύντρα ανέφερε: " Ο πήχης παραμένει ψηλά και βλέπουμε. Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας", είπε και πρόσθεσε για το ποιες ομάδες θέλει αντιπάλους: "Όποιος και να ρθει, καλώς να έρθει".

Για το τι είπαν οι διεθνείς πριν το ματς στο Βουκουρέστι: " Είπαμε να περάσουμε και περάσαμε. Μεταξύ μας είπαμε πολλά, δεν κάνει να τα πούμε".

Για το πού αφιερώνει την πρόκριση: " Σίγουρα στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και το παιδί μου και σε όλο τον κόσμο, σε όσους χάρηκαν".

Σηφάκης: "Ρίναι πολύ μεγάλη επιτυχία"

Τέλος ο Μιχάλης Σηφάκης είπε: " Είναι σημαντική η πρόκριση όχι μόνο για όσα βιώνει η χώρα, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί η Εθνική ομάδα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δίνει το παρών σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, κάτι που δεν το καταφέρουν πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικά χώρες. Ελπίζω στο μέλλον αυτό να βοηθήσει για να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

Για το αν φοβήθηκαν ότι μετά το αυτογκόλ ίσως η Ρουμανία κάνει την ανατροπή: " Όχι και στα δύο παιχνίδια υπήρχε πολλή σιγουριά. Ειδικά μετά το 3-1 δεν πέρασε καν η σκέψη ότι μπορούμε να κινδυνέψουμε να αποκλειστούμε.

Βέβαια η πρόκριση δεν ήρθε εύκολα, πίεσαν αρκετά οι Ρουμάνοι στα πρώτα 20 λεπτά, όμως κρατήσαμε. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα και πήραμε αυτό που θέλαμε θα έλεγα επαγγελματικά".

Για το ότι η παρουσία σε τελική φάση αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη, τόνισε: " Ναι, είναι όνειρο για κάθε παίκτη, μετά την Αφρική πάμε σε δεύτερο Μουντιάλ, κάτι που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ