ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας:"Αποχωρώ λόγω ειδικών συνθηκών"

Γκέκας:"Αποχωρώ λόγω ειδικών συνθηκών"
INTIME SPORTS

Επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Φάνη Γκέκα από την Εθνική ομάδα. "Αποφάσισα να σταματήσω από την εθνική ομάδα, εξ αιτίας κάποιων ειδικών συνθηκών, που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε αυτή και για τις οποίες έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι", δήλωσε.

Ο διεθνής επιθετικός μάλιστα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην "γαλανόλευκη" και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

"Μετά από μεγάλη σκέψη αποφάσισα να σταματήσω από την εθνική ομάδα, εξ αιτίας κάποιων ειδικών συνθηκών, που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε αυτή και για τις οποίες έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι.


Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες μου και να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα"
, δήλωσε χαρακτηριστικά ο φορ της Άιντραχ Φρανκφούρτης στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα in.gr.


Ο Φάνης Γκέκας έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στις 30 Μαρτίου του 2005 και τη νίκη με 2-0 επί της Αλβανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.


Συνολικά είχε 52 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και 20 γκολ. Ηταν μέλος της "γαλανόλευκης" σε δύο τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Πρώτα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 που διεξήχθη στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας και στην συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ήταν και ο πρώτος σκόρερ στην προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2010 για την ευρωπαϊκή ζώνη με 10 τέρματα έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας για δεύτερη φορά στα τελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης μετά την πρώτη παρουσία το 1994 στις ΗΠΑ.


Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τη "γαλανόλευκη" μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς προηγήθηκε το "αντίο" από τον Γιάννη Αμανατίδη ενώ ακολούθησε και ο Σωτήρης Κυργιάκος.


Παράλληλα όμως από το πρωί της Πέμπτης έχει προκύψει φημολογία περί αποχώρησης δύο ακόμη ποδοσφαιριστών εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας.


Η επισημοποίηση της αποχώρησης του Φάνη Γκέκα έρχεται για να πιστοποιήσει πάντως ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και στις σχέσεις κάποιων διεθνών.


Πλέον αναμένεται η συνέχεια στις αντιδράσεις μετά το μείζον θέμα που έχει προκύψει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με το κύμα φυγής βασικών παικτών της ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ