ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Γκατούζο: "Βασικός μας στόχος να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο"

Γκατούζο: "Βασικός μας στόχος να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο"
PRINT SCREEN

Ο Τζενάρο Γκατούζο χαρακτήρισε μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για τον ίδιο να αναλαμβάνει τα ηνία της Βαλένθια και έστειλε το μήνυμα πως θα φτιάξει μία ομάδα που δεν θα φοβάται τους αντιπάλους και θα έχει πρώτο μέλημα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τζέναρο Γκατούζο την Πέμπτη (9/6) υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον Ιταλό πρώην τεχνικό της Νάπολι να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή.

Θέλοντας να "γλυκάνει" τον κόσμο της ομάδας, από τη στιγμή που αρκετοί ήταν αντίθετοι στην πρόσληψή του (χρεώνοντάς του κάποιες ρατσιστικές απόψεις), υποστήριξε πως στόχος του είναι να παίξει η Βαλένθια όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ επεσήμανε πως το "Μεστάγια" είναι ένα γήπεδο που δημιουργεί πρόβλημα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι προπονητής της Βαλένθια, είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Όταν μίλησα για πρώτη φορά με τους διοικούντες τον σύλλογο, θυμάμαι πως ήταν μία σημαντική ημέρα για μένα και το τεχνικό μου επιτελείο.

Για μας είναι μεγάλη ευχαρίστηση και μεγάλη τιμή, είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίασή του, για να προσθέσει:

"Έχουμε έναν βασικό στόχο, να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας. Δεν έχω αγωνιστεί στο Μεστάγια ως παίκτης αλλά ξέρω πως δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ.

Είναι ένα γήπεδο που ασκεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, μου αρέσει να λέω πάντα ότι έχουμε σεβασμό για όλους αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να μας φοβίζει. Μου αρέσει αυτή η νοοτροπία.

Δεν είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει πολύ η τεχνολογία αλλά αποτελώ μέλος ενός συλλόγου που επενδύει πολλά στην τεχνολογία.

Ελπίζω να με βοηθήσει να έρθω σε επαφή με τον κόσμο, το σημαντικό είναι ο κόσμος να δει μία θετική εξέλιξη. Θα ιδρώσουμε τη φανέλα, θα δουλέψουμε με ένταση και κάνοντας μεγάλες θυσίες".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ