ΜΑΡΣΕΙΓ

Γκατούζο: "Θα πέσω στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου"

Ο Τζενάρο Γκατούζο στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ
Ο Τζενάρο Γκατούζο στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ © 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Τζενάρο Γκατούζο υπερασπίστηκε τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο στην ισοπαλία της Μαρσέιγ με τη Λιλ και ύψωσε τείχος προστασίας για τους παίκτες του.

Η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στη Λιλ και να την πλησιάσει στη βαθμολογία και με το 0-0 για την 11η αγωνιστική της Ligue 1 έμεινε πολύ πίσω και μάλιστα λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (9/11, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD και LIVE από το SPORT24) στην OPAP Arena για το Europa League.

Ο κόσμος των Μασσαλών είναι δυσαρεστημένος κι ο Τζενάρο Γκατούζο έσπευσε να υποσχεθεί πως θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ ύψωσε τείχος προστασίας στους παίκτες του.

"Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, αλλά καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πρέπει να βρούμε συνέχεια στα αποτελέσματα κι έχουμε ακόμα μεγάλο περιθώριο εξέλιξης.

Είμαστε καλά αμειβόμενοι επαγγελματίες. Σέβομαι λοιπόν, τους οπαδούς που πληρώνουν το εισιτήριό τους. Με έχουν ήδη γιουχάρει κι υπάρχει μόνο μία λύση: να αντιδράσω και να δουλέψω".

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν από τους παίκτες που αποδοκιμάστηκε περισσότερο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, με τον Ιταλό να αναφέρει:

"Πρέπει να υπερασπιστώ τους παίκτες μου, όχι μόνο τον Ομπαμεγιάνγκ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να μην τα παρατήσουμε και θα κάνω τα πάντα για να αντιδράσει ο Πιέρ. Περιμένω λίγο ακόμα γιατί τον λένε Ομπαμεγιάνγκ. Κάνει λάθη όπως όλοι.

Ο κόσμος περιμένει από αυτόν να σκοράρει ένα γκολ σε κάθε αγώνα. Σήμερα όλοι κάναμε λάθη επιθετικά και δεν βλέπω έναν παίκτη που είναι τελειωμένος ή χαλαρός. Εστιάζουμε πάρα πολύ πάνω του και δεν μου αρέσει πολύ. Θα πέσω στη φωτιά για να τον υπερασπιστώ, όπως θα έκανα για όλους τους παίκτες μου".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ