ΜΑΡΣΕΙΓ

Γκατούζο: "Ανησυχώ, πρέπει να βρούμε λύσεις σε πνευματικό επίπεδο"

Ο Τζενάρο Γκατούζο σε ματς της Μαρσέιγ απέναντι στην ΑΕΚ στο Europa League | 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζενάρο Γκατούζο σε ματς της Μαρσέιγ απέναντι στην ΑΕΚ στο Europa League | 26 Οκτωβρίου 2023 @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η ήττα της Μαρσέιγ από την Λανς ήταν η τέταρτη διαδοχική στο πρωτάθλημα μακριά από το "Βελοντρόμ" και ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, ζητώντας παράλληλα από την ομάδα του να βρει λύσεις σε πνευματικό επίπεδο.

Η Μαρσέιγ έκανε το "2 στα 2" μέσα σε ένα διάστημα 15 ημερών απέναντι στην ΑΕΚ για τη φάση των ομίλων του Europa League και απέκτησε αβαντάζ πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, όμως εντός των συνόρων τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για εκείνη.

Το βράδυ της Κυριακής έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον γαλλικό βορρά χάνοντας με 1-0 από την Λανς με το γκολ στο 90' από τον Γκραντίτ, με την Ολιμπίκ να μετράει πλέον τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες στην Ligue 1 που την έχουν φέρει στην 10η θέση και τον Τζενάρο Γκατούζο να ζητάει από τους παίκτες του να αλλάξουν την κατάσταση.

"Δεν είναι υπάρχει δίκαιη ή άδικη ήττα. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια, το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη. Υποφέραμε τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και σε τεχνική.

Εάν μου ζητούσαν το ακριβές σκορ για αυτό το ματς θα έλεγα πως το ματς με την Λανς ήταν για ισοπαλία", δήλωσε αρχικά ο "Ρίνγκιο" και πρόσθεσε:

"Δεν μου αρέσει να μιλάω για ήττα, επειδή η λέξη ήττα είναι όρος για τους αδύναμους. Θα πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο για να κατακτήσουμε πόντους.

Ναι, είμαι λίγο ανήσυχος. Θα πρέπει να δουλεύουμε κάθε ημέρα για να βρούμε λύσεις, και σε πνευματικό επίπεδο".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ