ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Γκασπερίνι: "Τι είπα στον Ρονάλντο στο φινάλε; Τον έστειλα στο διάολο..."

Γκασπερίνι: "Τι είπα στον Ρονάλντο στο φινάλε; Τον έστειλα στο διάολο..."
BEINSPORTS1

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ρωτήθηκε για το διάλογο που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο φινάλε του Αταλάντα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε διάθεση για χιούμορ, αποκαλύπτοντας την αθυροστομία που ξεστόμισε προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Η Αταλάντα βρέθηκε μία ανάσα από το να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα της επέτρεπε να ανέβει στην κορυφή του 6ου ομίλου και να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Champions League, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν της το επέτρεψε, σκοράροντας στο 90+2' και γράφοντας το τελικό 2-2.

Το γκολ αυτό πλήγωσε τους μπεργκαμάσκι και ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι το παραδέχτηκε, αναφερόμενος με χιούμορ σε αυτά που είπε στον CR7 στο φινάλε, όταν αμφότεροι αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια.

"Ήταν μία φανταστική βραδιά αν και ήταν κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη για αυτό το εντυπωσιακό γκολ του Ρονάλντο στο φινάλε. Είμαστε ευτυχισμένοι κατά 80% και απογοητευμένοι κατά 20%", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Dea για να προσθέσει για το Πορτογάλο, που τον είχε απέναντί του τα τρία προηγούμενα χρόνια ως παίκτη της Γιουβέντους:

"Ο Ρονάλντο είναι ένας τρελός παίκτης, δεν τον έχω δει ποτέ να κάνει σουτ και να στέλνει τη μπάλα εκτός εστίας: 9 στις 10 φορές τα σουτ του είναι εντός εστίας. Στο τέλος του ματς, του είπα ένα μόνο πράγμα στα ιταλικά: να πάει στο διάολο (γέλια)".

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ