ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Γκασπερίνι: "Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι"

Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League.
Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης πως η ομάδα του έχει παίκτες, ικανούς να αλλάξουν ένα παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αταλάντα (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24) στη ρεβάνς του 2-1 του Μπέργκαμο για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League. Ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους έναν πλήρη οργανισμό και τόνισε πως έχει παίκτες ικανούς να αλλάξουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκασπερίνι:

Για το ματς: "Είναι πολύ σημαντικό ματς, παίζεται μία πρόκριση, σε δύσκολη διοργάνωση και δύσκολη έδρα, είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα και περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Έχουμε την αλλαγή με τα εκτός έδρας γκολ, είναι όμως πιο δίκαιο. Ξέρουμε τον αντίπαλο, έχουμε το μοτίβο του πρώτου αγώνα, αλλά με όλο το σεβασμό προς τον Ολυμπιακό εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε".

Για τα προβλήματα στην επίθεση: "Είμαστε όντως σε έκτακτη ανάγκη χωρίς Ζαπάτα και Μουριέλ, όμως και στο παρελθόν σε μεγάλα ματς όπως με την Γιουβέντους και την Λάτσιο είχαμε τέτοια θέματα. Στο πρώτο ματς βρήκαμε λύσεις, μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Έχουμε και τον Πάσαλιτς που μπορεί να παίξει εκεί, αλλά και άλλους παίκτες. Δεν ξέρουμε πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός, είναι μία ομάδα που αλλάζει αναλόγως με την εξέλιξη του αγώνα. Κι εμείς όμως μπορούμε να αντιδράσουμε στις αλλαγές παιχνιδιού του αντίπαλου. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε και εμείς το παιχνίδι μας".

Για τον Ολυμπιακό: "Τους γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Έχει καλούς επιθετικούς και παίκτες που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Στο τέλος αυτοί που μένουν είναι οι επιθετικοί. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πλήρης οργανισμός σαν ομάδα. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, θα κάνουμε τα πάντα και το ότι υπάρχει κόσμος στο γήπεδο θα κάνει καλό και σε εμάς".

Για τα διοικητικό της Αταλάντα: "Θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Η Αταλάντα μπορεί να γίνει πιο ισχυρή μέσα από αυτό το σχέδιο, όπως είπε και ο πρόεδρός μας".

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ