EUROPA LEAGUE

Γκαρθία: "Θα ανατρέψουμε το 1-0"

Γκαρθία: "Θα ανατρέψουμε το 1-0"
Σαραγοσα, Ντ' Αλεσαντρο

O Σέρχιο Γκαρθία δηλώνει οτι η Σαραγόσα θ΄ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ο Γκαρθία που πέρασε ως αλλαγή στο 69΄ αντί του Ντιέγκο Μιλίτο σκόραρε στο 87΄ κάνοντας το 2-0 επί της Σεβίλλη ενώ στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Ισπανός επιθετικός της Σαραγόσα στην εφημερίδα Metrosport εξέφρασε την σιγουριά του για την ανατροπή του 1-0 υπέρ του Άρη από το "Κλεάνθης Βικελίδης" στον επαναληπτικό της Πέμπτης για το Κύπελλο UEFA.
Αρχικά δεν έκρυψε την ικανοποίηση για το γκολ που πέτυχε: "Μετά τη "βαριά" ήττα από την Μπαρτσελόνα έπρεπε να κερδίσουμε τη Σεβίλλη και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και κινδυνεύσαμε αρκετές φορές να μείνουμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο όμως βελτιώσαμε την εικόνα μας, παίξαμε πολύ καλύτερα και φτάσαμε στη νίκη. Είμαι χαρούμενος τόσο για τη νίκη, όσο και για το όμορφο γκολ που πέτυχα, το οποίο "σφράγισε" στην ουσία τους τρεις βαθμούς. Εύχομαι πάντως να μην είναι το τελευταίο και θέλω να σκοράρω και στο ματς με τον Άρη".

Αναφορικά με το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άρη στο "Λα Ρομαρέδα" ο Γκαρθία δήλωσε: "Σίγουρα αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία και πάθος για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άρη. Θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, απαλλαγμένοι από το άγχος και να πάρουμε την πρόκριση για τη φάση των ομίλων. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες για το Κύπελλο UEFA φέτος και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται σε αυτή τη διοργάνωση. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα ανατρέψουμε σίγουρα το 1-0 του πρώτου αγώνα και θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση".


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ