ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Είδαμε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία, σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πολύ έως τώρα.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με τον Πάμπλο Γκαρσία να τονίζει ότι το μυαλό των παικτών είναι πρώτα στο παιχνίδι με τον Αστέρα και μετά σε αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, μένοντας ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA: Για το αν έμαθε κάτι εν όψει τελικού: "Εμείς από την πλευρά μας είδαμε ποδοσφαιριστές χωρίς τόσο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε την δουλειά μας. Θέλαμε να δούμε την ομάδα μας και να δούμε τα πράγματα που έχουμε δουλέψει, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά".

Για τις χαμένες ευκαιρίες αλλά και τους παίκτες που τράβηξαν "κουπί" όλη τη χρονιά: "Είχαμε τις καλές μας στιγμές στα πρώτα λεπτά για να σκοράρουμε πρώτοι, πάντα όταν πετυχαίνεις ένα γκολ, κάτι αλλάζει στο παιχνίδι, αλλά μιας και έχουμε τα δεδομένα του αγώνα και ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες ευκαιρίες στην εστία μας".

"Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τον Αστέρα στην έδρα μας, κάποιοι παίκτες είναι εκτός λόγω τραυματισμών ή καρτών και συνεχίζουμε με το μυαλό μας πρώτα στον Αστέρα και μετά στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ