ΑΡΗΣ

Γκαρσία: "Θέλω να μείνω"

Γκαρσία: "Θέλω να μείνω"
νατσο γκαρσια

Ο Νάτσο Γκαρσία αναφέρθηκε στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς

« Η προετοιμασία στο Ζέεφελντ της Αυστρίας πήγε πολύ καλά ενώ και θεωρώ ότι είναι καλό ότι υπάρχουν πλέον στην ομάδα 2-3 ικανοί ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο UEFA με την Σλάβεν Μπελούπο. Ένα παιχνίδι που για μένα θα είναι το πιο σημαντικό από τα δύο», τόνισε αρχικά ο Γκαρσία που αναφερόμενος στην ομάδα της Κροατίας τόνισε:

« Παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε καλά την Σλάβεν δεν θα πρέπει να πιστέψουμε ότι θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος στον δρόμο της πρόκρισης», για να επαναλάβει: « Το πρώτο παιχνίδι θα είναι το πιο σημαντικό», ενώ όσον αφορά ιδανικό σκορ πρόκρισης για τον ίδιο τόνισε πως αυτό θα είναι: « Θα μου άρεζε το 2-0 ή μια νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Όπως και να έχει το σημαντικό για μας θα είναι να κερδίσουμε».

Ως προς το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη ο διεθνής Βολιβιανός μέσος των «κιτρίνων» τόνισε: « Μου έχει γίνει μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου μου μέχρι το 2013 αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Αν εξαρτιόταν μόνο από μένα θα είχα ήδη υπογράψει. Πρέπει να πει και ο πρόεδρος του ναι με μένα να θέλω 100% να μείνω.

Η διοίκηση και ο κόσμος του Άρη μου έχουν φερθεί υπέροχα και μου έχουν συμπαρασταθεί από την πρώτη στιγμή. Έχω ταυτιστεί με την ομάδα από τα όσα περάσαμε όταν η ομάδα ήταν στην Β΄ Εθνική με τον πρόεδρο να έχει τηρήσει ότι μου έχει υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή που είχα έρθει ότι η ομάδα κάθε χρόνο θα γινόταν και πιο δυνατή

».

Σε ερώτηση για το αν η καθυστέρηση της υπογραφής του έχει να κάνει με την στάση του εκπροσώπου του Λουτσιάνο Καπικιόνι ο Γκαρσία απάντησε: « Δεν υπήρξαν προβλήματα με τον μάνατζέρ μου τον κ. Καπικιόνι. Είναι ζήτημα κοινής θέλησης με θέληση να υπάρχει και από τις δύο πλευρές», σε εκείνο το σημείο ο Γκαρσία ξεκαθάρισε πως: « Όσο ήμουν στη Βολιβία δεν είχα καμία επαφή με άλλη ομάδα και συγκεκριμένα με την ΑΕΚ που ακούστηκε. Ποτέ δεν δήλωσα ότι θέλω να πάω σε άλλη ομάδα. Το μόνο που είχα πει είναι ότι θέλω να μείνω στον Άρη και θέλω να τελειώνει το όλο θέμα ώστε ανεπηρέαστος από άλλα ζητήματα να δώσω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ.

Αυτό που μένει είναι να καθίσουμε για μία τελευταία φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να κλείσουμε το θέμα της υπογραφής του νέου συμβολαίου

», για να επισημάνει: « Θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά η ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Άρη. Αυτό νιώθω και αυτό το κλίμα υπάρχει. Έτσι θα ηρεμήσει κι ο κόσμος, θα ηρεμήσω και εγώ και θα είμαστε όλοι προσηλωμένοι μόνο στους στόχους», επισήμανε χαρακτηριστικά ο διεθνής Βολιβιανός.

Αναφορικά με τους στόχους του Άρη στην προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Γκαρσία τόνισε πως: « Η προετοιμασία στην Αυστρία πήγε πολύ καλά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα και 2-3 ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι. Στόχος είναι να ξεπεραστούν τα περσινά στάνταρ και να έχουμε μία καλύτερη χρονιά φέτος. Θέλουμε να πάμε ψηλότερα από πέρυσι, θα τα δώσουμε όλα για να πάμε καλύτερα.

Τώρα μας περιμένει αρχικά το ματς με την Σλάβεν Μπελούπο για το Κύπελλο UEFA. Θέλουμε καταρχάς ένα καλό σκορ στην έδρα μας για να έχουμε τον πρώτο λόγο στο θέμα της πρόκρισης. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι να γεμίσει το γήπεδο και να είναι στο πλευρό μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο κόσμος δίνει φτερά στα πόδια των παικτών...

».

Πρόβλημα με Κέλεμεν

Ενοχλήσεις στο γόνατο αισθάνεται ο Μάριαν Κέλεμεν ο οποίος δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό του Άρη με την Κλαμπ Μπριζ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00).

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας είχε πόνο στην επιγονατίδα και γι΄ αυτό του έγινε ένεση, ενώ θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες δύο – τρεις μέρες.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν και οι Νεμπεγλέρας και Λέμπο που ζήτησαν σχετική άδεια από τον προπονητή Κίκε Ερνάντεθ για προσωπικούς λόγους ενώ οι τραυματίες Κουλουχέρης και Σιστόν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα κανονικά μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων ο Ρονάλντο Γκιάρο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός πάντως δεν θα αγωνιστεί με την σειρά του κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ αλλά θα προπονηθεί μόνος του το πρωί.

Στην Θεσσαλονίκη η Μπριζ


Χωρίς κάποια καθυστέρηση η αποστολή της Κλαμπ Μπριζ έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης μέσω Αθηνών στο αεροδρόμιο Μακεδονία και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Αναλυτικά η αποστολή των Βέλγων αποτελείται από τους: Τζόσεφ Ακπάλα, Ντιράρ Ναμπίλ, Αντολίν Αλκαράζ, Ρόναλντ Βάργκας, Τζόναθαν Μπλοντέλ, Μίκαελ Κλουκόφσκι, Μπρεχτ Καπόν, Γκέρτιαν Ντε Μετς, Ντανιέλ Τσάβες, Τζάρεντ Τζέφρι, Φιλίπ Κλεμάν, Γκερτ Ντε Φλίγκερ, Ντούσαν Τζόκιτς, Ιβάν Λέκο, Μπερντ Εβανς, Ουέσλι Σονκ, Καρέλ Γκέρερτς, Στίν Στινεν, Ιβ Λέναρτς, Γιορν Βερμιούλεν, Ρόι Μίους, Ρομπ Φαν Ρίσκενσβέλντε.

Προπονητής είναι ο Τζάκι Ματάισεν.

Τα εισιτήρια του αγώνα


Στο μεταξύ συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ θα συνεχιστεί από το πρωί της Πέμπτης (07/08) με αυτά να κοστίζουν:

10 ευρώ στις Θύρες 1 και 3,

15 ευρώ στη Θύρα 2,

20 ευρώ στη Θύρα 9 και

30 ευρώ στη Θύρα 7 (Επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Παπαναστασίου, κάτω από τη Θύρα 2.





































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ