ΝΑΠΟΛΙ

Γκαρσιά: "Η Νάπολι είναι μία μουσική που σε κάνει να θες να χορέψεις και να βάζεις γκολ"

Γκαρσιά: "Η Νάπολι είναι μία μουσική που σε κάνει να θες να χορέψεις και να βάζεις γκολ"
@2015 SALVATORE LAPORTA/AP IMAGES

Ο Ρουντί Γκαρσιά δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο στον πάγκο της Νάπολι όμως αισθάνεται ήδη άνετα στους παρτενοπέι και αυτό θέλησε να το ξεκαθαρίσει μέσω συνέντευξής του, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους τιφόζι των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η Serie A είναι ένα πρωτάθλημα που του αρέσει αφού βίωσε έντονες στιγμές όταν ήταν στον πάγκο της Ρόμα, όμως τώρα ο Ρουντί Γκαρσιά έχει ακόμη περισσότερα φώτα πάνω του σε σύγκριση με το πρώτο του πέρασμα από το Καμπονάτο αφού βρίσκεται επικεφαλής της πρωταθλήτριας Νάπολι.

Αυτό πάντως που ισχύει στην περίπτωσή του είναι πως έχει μείνει ενθουσιασμένος από τα όσα έχει δει ως τώρα στον ιταλικό Νότο, με τον Γάλλο προπονητή να παραχωρεί συνέντευξη στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό των παρτενοπέι και να αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας.

"Έλαβα μία πολύ θερμή υποδοχή, ευχαριστώ τους οπαδούς. Με το που έφτασα στην πόλη, είδα σημαίες και πανό που γιόρταζαν την κατάκτηση του σκουντέτο μετά από 33 χρόνια και οφείλω να πω ότι ήταν κάτι το πολύ ωραίο", τόνισε ο Γκαρσιά, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Εδώ μιλούν όλη την ώρα για το ποδόσφαιρο, ζουν για αυτό, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Ξέρω ότι οι οπαδοί της Νάπολι έχουν την ικανότητα να βάζουν πολύ μεγάλη πίεση στους αντιπάλους και να γεμίζουν ενέργεια τους παίκτες της δικής μας ομάδας.

Ανυπομονώ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ για την υποδοχή και θέλω να δώσω τα πάντα για να τους βλέπω χαρούμενους όπως είναι τώρα.

Η Νάπολι είναι μία θορυβώδης και ενθουσιώδης μουσική που σε κάνει να έχεις επιθυμία να χορέψεις και να βάζεις γκολ".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ