ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γκαρσία: "Σημαντικός ο πόντος, θα έπρεπε να κερδίσουμε"

Γκαρσία: "Σημαντικός ο πόντος, θα έπρεπε να κερδίσουμε"
Ο Πάμπλο Γκαρσία INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί ότι ήταν σημαντικός ο βαθμός που πήρε ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Άρη, ωστόσο η ομάδα του θα έπρεπε να κερδίσει.

Ο Πανσερραϊκός πήρε τον βαθμό στο φινάλε κόντρα στον Άρη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Άλεκσιτς. Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί ότι είναι σημαντικός ο βαθμός που πήρε η ομάδα του, όμως η εμφάνισή της ήταν για να επικρατήσει στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA: Για το ματς: "Κάναμε ένα παιχνίδι για νίκη. Το θέμα είναι ότι μας διακόπτουν φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μας αφήνουν να έχουμε ρυθμό. Ευχαριστημένος γιατί έχουμε δεχθεί γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά αυτή τη φορά βάλαμε. Θα έπρεπε να κερδίσουμε".

Για το ότι πρόσθεσε έναν βαθμό στη δική του μάχη: "Πάντα να πάρεις πόντους είναι σημαντικό. Έχουμε δουλέψει πολύ στην άμυνα. Δεν κάναμε σωστή άμυνα στο γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές παλέψαμε σωστά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο μαζί μας και να μας υποστηρίξει".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ