ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Έχω εικόνα του ρόστερ και ξέρω τι χρειάζεται"

Ο Πάμπλο Γκαρσία δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (1-1) για το Κύπελλο Ελλάδας τόνισε ότι έχει βγάλει συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας του και ξέρει τι χρειάζεται.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος 1-1 στην αναμέτρηση με τη Λαμία στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού. Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε στην Cosmote TV ότι ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες. Στη συνέχεια δήλωσε ότι έχει εικόνα του ρόστερ του και ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

"Ξεκινήσαμε με βάση το γεγονός πως είχαμε καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Θέλαμε να δώσουμε ένα ενενηντάλεπτο στους Λύρατζη, Καγκάβα και Νινούα πήρε κάποια λεπτά και ο Κούτσιας. Ήταν σημαντικό αυτό θέλαμε να τους δούμε.

Έχουμε μεγάλο ρόστερ και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Ξέρω τους παίκτες μου, την ομάδα, τα χαρακτηριστικά τους. Κάθε προπονητής θέλει να έχει μια βασική ομάδα. Έχοντας την εικόνα του ρόστερ και ξέρω τι χρειαζόμαστε. Στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρα και αυτά πρέπει να τα αναφέρω στους ανωτέρω υπεύθυνους"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ