ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Αδιαμφισβήτη η ποιότητα του Καγκάβα"

Ο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία έπλεξε το εγκώμιο του Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΛ και στο Αλκαζάρ (1-2) με τους Τσιγγάρα και Κρμέντσικ να σκοράρουν και τον Καγκάβα να κάνει ντεμπούτο με τον Δικέφαλο. Έτσι προκρίθηκε με δύο νίκες στους 8 του Κυπέλλου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έπλεξε το εγκώμιο του Ιάπωνα, αλλά και των νέων παικτών που πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς που έγινε στη Λάρισα.

"Πάντα το πιο σημαντικό είναι η λειτουργία της ομάδας και σήμερα είχαμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, όπως ο Καγκάβα που σήμερα ήταν καλός. Πάνω από όλα προτεραιότητα μας είναι η λειτουργία της ομάδας και έχουμε ποδοσφαιριστές με δεδομένα εξέλιξης και θα πρέπει να δουλέψουν και οι ίδιοι για να το πετύχουν.

Νομίζω ότι όλοι τον γνωρίζουμε πολύ καλά τον Καγκάβα. Ξέρουμε ότι δουλεύει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμιτό επίπεδο αγωνιστικού ρυθμού αλλά η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Εξαρτάται από τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή αν θα καταφέρει να κερδίσει τη φανέλα βασικού", υποστήριξε στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ