ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Για να δείξω πως είμαι καλύτερος, πρέπει να παίζω"

Γκαρσία: "Για να δείξω πως είμαι καλύτερος, πρέπει να παίζω"

Ο Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε την τοποθέτηση του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τόνισε ότι ο Ουρουγουανός πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν. Τι δήλωσε και ο Κωνσταντινίδης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε την τοποθέτηση του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τόνισε ότι ο Ουρουγουανός πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν.

Συγκεκριμένα είπε μετά το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

" Είχα να παίξω πολύ χρόνο. Είμαι χαρούμενος. Θα πω πάλι πως είμαι παίκτης και είμαι χαρούμενος σήμερα και για τους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχές μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό για όλους μας".

Για το αν έχει βρει τον ρυθμό του και αν είναι στο 100% των δυνατότητων του: " Για έναν παίκτη είναι σημαντικό να παίζει. Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν συμπαίκτες μου που πρέπει να παίζω αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να αποδώσω πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει για να τιμήσω την φανέλα που φοράω".

Για το ότι ο Στέφενς είπε πως πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν: " Για να αποδείξεις αυτό, πρέπει να παίζεις... Εγώ είμαι εδώ 5 χρόνια. Ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω.

Για να είμαι στα 36 και να είμαι στον ΠΑΟΚ και να παίζω στην ομάδα που θέλω, για μένα είναι σημαντικό. Θα παίζω όταν το θεωρεί ο προπονητής. Οταν δεν γίνεται αυτό, θα εμψυχώνω τους συμπαίκτες του".

Για το ότι ο κόσμος δεν τον ξεχνάει παρά το ότι έχει να παίξει πολύ καιρό: " Μπορεί να λέγονται πολλά, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει η καρδιά του κόσμου. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και πιστεύω πως θα το κάνω. Θα προσπαθώ να αποδείξω πως μπορώ να φοράω αυτή την φανέλα".

Για την φετινή σεζόν και τους στόχους του ΠΑΟΚ: " Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια, αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να παίζουμε ματς με ματς και μετά όσα λέγονται είναι σκουπίδια".

Κωνσταντινίδης: "Μας ωφέλησε η είσοδος του Βούκιτς"

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε: " Πήραμε τη νίκη με ένα καλό σκορ. Παίξαμε καλά ιδίως στο δεύτερο μέρος και δικαιούμασταν αυτοί τη νίκη. Μας περιμένει μία δύσκολη συνέχεια και για να ανταποκριθούμε στη συνέχεια πρέπει να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας.

Μας βοήθησε ψυχολογικά το πρώτο γκολ που προήλθε από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο δεύτερο μέρος μας ωφέλησε η είσοδος του Βούκιτς, καθώς είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης".

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: " Έχουμε λίγες μέρες ξεκούρασης. Είναι σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Νίνης: "Σημαντικός για την ομάδα ο Γκαρσία"

Στον Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Σωτήρης Νίνης. Συγκεκριμένα είπε:

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: "Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίζω, είτε σαν αμυντικό χαφ είτε σαν επιτελικός μέσος. Αυτό δεν με απασχολεί".

Για το ματς με τον ΟΦΗ: "Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ΄ότι ως τώρα για να περάσουμε με νίκη".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Γκαρσία είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Ο κόσμος τον τιμάει σε κάθε αγώνα. Είναι ένας παίκτης σημαντικός για όλη την ομάδα".

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ αυτή η στιγμή απαιτείται να έχει αυτό το ρόστερ αν θέλει να πετύχει σε αυτές τις διοργανώσεις. Το ρόστερ που έχει μπορεί να καταφέρει να πιάσει τους στόχους που έχουν τεθεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ