ΑΡΗΣ

Άρης: Με Γκάμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Μπρούνο Γκάμα πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μπρούνο Γκάμα πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten, με τον Μπρούνο Γκάμα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Άκη Μάντζιου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (21/04) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και ο Άκης Μάντζιος μετά τη λήξη της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή των κίτρινων για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας, εν αντιθέσει με τους Μπρούνο, Κάτσε και Μπεναλουάν, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μανσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ