ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Γκαλτιέ: "Το Μουντιάλ τελείωσε, είμαστε διασκορπισμένοι εδώ και οκτώ εβδομάδες"

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λοριάν
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λοριάν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ με αφορμή την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεν υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει καταφέρει ακόμα να συγκεντρωθεί πλήρως στις εγχώριες υποχρεώσεις της, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ρεν επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και την έβαλε σε... σκέψεις σχετικά με τις πιθανότητες τίτλου, μιας και Λανς και Μαρσέιγ βρίσκονται αρκετά κοντά πλέον.

Μιλώντας στην Equipe, μετά το φινάλε του αγώνα ο προπονητής των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ, εξήγησε ότι το αποτέλεσμα οφείλεται και ως έναν βαθμό στο Μουντιάλ, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του δεν είναι ακόμα συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα.

"Πρέπει να ξαναβρούμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ήταν. Είχαμε την μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να τους απειλήσουμε.

Η Ρεν αμύνθηκε με υπερβολική ευκολία. Δεν ανησυχώ, αλλά χρειαζόμαστε μια κλήση αφύπνισης. Το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε. Είμαστε διασκορπισμένοι εδώ και οκτώ εβδομάδες, οπότε πρέπει να ανακτήσουμε κάποια συνοχή και ρυθμό.

"Αυτό είναι ένα σφιχτό πρωτάθλημα, αλλά δεν έχω συνηθίσει να παρακολουθώ τη βαθμολογία. Επικεντρώνομαι στις επιδόσεις και έχω δουλειά να κάνω."

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ