ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Φεύγω από τη Μίλαν μετά το ματς με τον Άγιαξ"

Γκαλιάνι: "Φεύγω από τη Μίλαν μετά το ματς με τον Άγιαξ"

Οι δρόμοι της Μίλαν και του Αντριάνο Γκαλιάνι χωρίζουν μετά από 27 ολόκληρα χρόνια, με τον αντιπρόεδρο των "ροσονέρι" να ανακοινώνει πως θα αποχωρήσει από τους "ροσονέρι" μετά το ματς του CL με τον Άγιαξ.

Η 11η Δεκεμβρίου θα είναι πιθανότατα η τελευταία ημέρα που ο Αντριάνο Γκαλιάνι θα κατέχει θέση στο διοικητικό σχήμα της Μίλαν, με τον -επί σχεδόν τρεις δεκαετίες- άμεσο συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να επιβεβαιώνει πως θα παραιτηθεί μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ στο φινάλε των ομίλων του Champions League.

Το διαζύγιο των δύο πλευρών μόνο "βελούδινο" δεν είναι πάντως, με τον Γκαλιάνι να παραδέχεται δημόσια πως η παραίτησή του υπαγορεύτηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις της κόρης του Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, που αμφισβητούσαν τις επιλογές του στο κουμάντο της ομάδας.

"Έχω καλό λόγο να παραιτηθώ εντός ολίγων ημερών. Ίσως θα περιμένω να τελειώσει πρώτα το ματς με τον Άγιαξ. Η φήμη και το πρεστίζ μου δέχτηκαν σοβαρή ζημιά .

Είναι λογικό να υπάρχει μία αλλαγή με τη νέα γενιά, όχι όμως έτσι. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται πιο κομψά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός παράγοντας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως "η αγάπη μου για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει αναλλοίωτη".

Όσον αφορά στα σχόλια που έγιναν από την πλευρά της Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι για λανθασμένους χειρισμούς του στη διοίκηση των "ροσονέρι", είπε μεταξύ άλλων:

Γκαλιάνι: "Φεύγω από τη Μίλαν μετά το ματς με τον Άγιαξ"

Το μπρα ντε φερ του Αντριάνο Γκαλιάνι με τη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι έβγαλε χαμένο τον πρώτο

"Ειπώθηκε πως η Μίλαν σπαταλάει χρήματα και δεν έχει καλό δίκτυο με σκάουτς όπως η Ρόμα και η Φιορεντίνα, αλλά η Ρόμα τα πέντε τελευταία χρόνια βγήκε μία φορά στο Champions League και η Φιορεντίνα καμία.

Τα δύο τελευταία χρόνια υπάρχει ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων της ομάδας την ώρα που άλλοι σύλλογοι έχουν βουνό από χρέη.

Πέρυσι όλες οι ομάδες των τμημάτων υποδομής μας έφτασαν στο Final Four".

Ο Γκαλιάνι αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχουν πρόεδροι μεγάλων ομάδων από το εξωτερικό που του τηλεφωνούν καθώς δεν μπορούν να διανοηθούν τι συμβαίνει στη Μίλαν το τελευταίο διάστημα και προκάλεσε την αποχώρησή του.

Γκαλιάνι: "Φεύγω από τη Μίλαν μετά το ματς με τον Άγιαξ"

Μάσιμο Μοράτι-Αντριάνο Γκαλιάνι. Δύο σημαντικοί παράγοντες του ιταλικού ποδοσφαίρο δεν θα έχουν πλέον λόγο σε διοικητικές αποφάσεις σε Ίντερ και Μίλαν αντίστοιχα

"Εγώ πήγα στη Μαδρίτη το καλοκαίρι για να πάρω τον Κακά χωρίς να έχω ραντεβού και μου άνοιξαν τα γραφεία της Ρεάλ.

Όταν τον Αύγουστο του 2010 πήγα στη Βαρκελώνη για να πάρω τον Ιμπραχίμοβιτς από τη Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος Ροσέλ επέστρεψε αμέσως από τις διακοπές που είχε προγραμματίσει μαζί με την οικογένειά του".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ