ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλέτι: "Ο χρόνος θα δείξει"

Γκαλέτι: "Ο χρόνος θα δείξει"
ομαδική

Ο Γκαλέτι τονίζει πως ο χρόνος θα δείξει πού θα φτάσει η ομάδα. Τί είπε ο Ίβιτς για Λούα Λούα

Ακολουθούν αποσπάσματα των τριών συνεντεύξεων:
Ίλια Ίβιτς: " Εκεί που αγχώθηκα πολύ ήταν με τον Λούα Λούα! Όταν ήρθε εδώ και είχαμε συμφωνήσει σε όλα, μόλις τελειώσαμε την κουβέντα ήθελε να δει το Καραϊσκάκη και ζήτησε προθεσμία δύο ωρών να μιλήσει με τους μάνατζερ. Εκεί λίγο φοβήθηκα, μήπως αλλάξει γνώμη και κάτι δεν πάει καλά".

" Η ομάδα χρειάστηκε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Έμειναν 8-10 παίκτες κι έπρεπε να γεμίσουμε το ρόστερ. Έπρεπε να φέρουμε καλούς παίκτες και υπήρξαν πολλές επαφές. Δεν γίνεται, όμως, όλες οι επαφές να ολοκληρώνονται θετικά. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε η Μίλαν, ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες".

" Στεναχωρήθηκα με τον Καστίγιο, αλλά κάθε παίκτης έχει και μία τιμή και ήταν πολύ δύσκολο να μην αποδεχθούμε την πρόταση της Σαχτάρ".

Λουτσιάνο Γκαλέτι: " Δεν είμαι της φιλοσοφίας να κάθομαι να αναλύω τί μπορεί να έφταιγε τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ θέλω φέτος να παλέψουμε όλα τα ματς και ο χρόνος θα δείξει πού μπορούμε να φτάσουμε. Πάντως θεωρώ ότι θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη δεύτερη θέση, αφού η Ρεάλ είναι το φαβορί στον όμιλο".

" Αν και στην Αργεντινή έπαιζα επιθετικός, πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι η δεξιά πλευρά μού ταιριάζει περισσότερο και από εκεί αποδίδω καλύτερα".

" Είναι η αλήθεια ότι μερικές φορές ανάβουν τα αίματα περισσότερο από ό,τι πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό πάντα έχει να κάνει με την κρισιμότητα του ματς. Τις περισσότερες φορές σκέφτομαι το καλό της ομάδας και σταματάω".

Ροντρίγκο Αρτσούμπι: " Από μικρό παιδάκι ήμουν φίλος αυτής της ομάδας, γιατί στην οικογένειά μου υπήρχαν κάποιοι που μου μιλούσαν συνέχεια και ο νονός μου είχε κάνει δώρο μία φανέλα όταν ήμουν οκτώ χρονών. Στο δωμάτιό μου υπήρχαν φωτογραφίες του Ολυμπιακού και ένα κασκόλ".

" Ήρθα με όνειρα και φιλοδοξίες και δεν θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ούτε είμαι από αυτούς που λένε μεγάλα λόγια, γιατί μέσα στο γήπεδο πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις".

" Μου αρέσει περισσότερο να δημιουργώ και να φτιάχνω ένα γκολ που θα πετύχει κάποιος άλλος. Είναι πολύ ωραίο αυτό και μου βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Αλλά και όταν πετυχαίνεις ένα γκολ και αυτό είναι ωραίο. Το θέμα όμως είναι η ομάδα να κερδίζει και δεν έχει μεγάλη σημασία ποιος φτιάχνει το γκολ και ποιος το πετυχαίνει".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ