ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλέτι: "Για τον Ντάρκο"

Γκαλέτι: "Για τον Ντάρκο"
Γκαλέτι για GREG

Στη σημασία της νίκης στην πορεία για το πρωτάθλημα και το +12 από τον Παναθηναϊκό στάθηκαν οι ερυθρόλευκοι

Λουτσιάνο Γκαλέτι: Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος τα παιχνίδια θα είναι όλο και πιο δύσκολα. Παρά τις δυσκολίες του παιχνιδιού πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Θέλω πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος για να το αφιερώσουμε στον Ντάρκο. Ο κόσμος αγαπάει τους παίκτες που τιμούν την φανέλα και σήμερα με τον τρόπο του τίμησε τον Ντάρκο. Στο Καραϊσκάκη δυσκολευόμαστε πολύ γιατί οι ομάδες που έρχονται παίζουν πολύ κλειστά. Όμως το 11 στα 11 είναι πολύ σημαντικό.

Σεμπαστιάν Λέτο: Ήμαστε ικανοποιημένοι από τους 3 βαθμούς. Αξίζαμε τη νίκη αν και δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε. Η τύχη ήταν με το μέρος μας στο 2-1 γιατί το πετύχαμε την κατάλληλη στιγμή. Πετύχαμε δύο συνεχόμενες νίκες με τον ίδιο αντίπαλο κάτι που δυσκόλεψε αρκετά το έργο μας αλλά τα καταφέραμε.

Μίχαελ Ζεβλάκοφ: Κοιτάζουμε μόνο την δική μας ομάδα και όχι τους αντίπαλους. Θέλουμε να παίρνουμε ένα ένα τα παιχνίδια και τελικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Νιώθουμε αρκετά μεγάλη άνεση με το +12 από τον Παναθηναϊκό. Για το συμβόλαιο μου δεν ξέρω τίποτα. Ίσως εσείς να ξέρετε περισσότερα.

Αρβανίτης: Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πετύχει αρκετά τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ του Γκαλέτι ήταν καθοριστικό και αν δεν είχε μπει στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο θα είχαμε τύχη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια για να σωθούμε και νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ