ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Το μήνυμα του Ανιέλι στους οπαδούς και η αναφορά στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Γιουβέντους: Το μήνυμα του Ανιέλι στους οπαδούς και η αναφορά στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ο Αντρέα Ανιέλι @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Αντρέα Ανιέλι μέσα από επιστολή του αποχαιρέτησε τους φίλους της Γιουβέντους, έκανε απολογισμό της θητείας του και αναφέρθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Γιουβέντους, ο Αντρέα Ανιέλι αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας μέσα από επιστολή του.

Ο τέως πρόεδρος της ιταλικής ομάδας έκανε τον απολογισμό της θητείας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες έδρες που αγωνίστηκε η Γιουβέντους αναφέροντας ανάμεσα σε αυτές το "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή του: "Αγαπητοί, παίζοντας για τη Γιουβέντους, δουλεύοντας για τη Γιουβέντους, ένας ήταν στόχος: η νίκη. Όποιος έχει το προνόμιο να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα, το ξέρει. Όποιος εργάζεται σε μια ομάδα γνωρίζει ότι η σκληρή δουλειά νικά το ταλέντο αν το ταλέντο δεν δουλεύει σκληρά.

Η Γιουβέντους είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και όποιος εργάζεται ή παίζει εκεί ξέρει ότι το αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας. Έχουμε συνηθίσει να κερδίζουμε με την ιστορία και το DNA. Αφού Το 2010 τιμήσαμε την ιστορία μας πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα: το Γήπεδο, εννέα συνεχόμενα πρωταθλήματα, η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που έγινε σειρά σε Netflix και Amazon Prime, δημιουργήσαμε το J|Medical, πήραμε πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα γυναικών ξεκινώντας από το μηδέν.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να θυμηθεί τη στιγμή πριν βγει στο γήπεδο, σε όλες τις έδρες φόβητρο: Μπερναμπέου, Ολντ Τράφορντ, Αλιάντς Αρίνα, Βεστφάλεν Αρίνα, Σαν Σίρο, Γ. Καραϊσκάκης, Σέλτικ Παρκ, Καμπ Νόου: όπου κι αν πηγαίναμε όταν η ομάδα ήταν συμπαγής, δεν φοβόμασταν κανέναν.

Όταν η ομάδα δεν είναι συμπαγής, μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Θα συνεχίσω να φαντάζομαι και να εργάζομαι για καλύτερο ποδόσφαιρο και θα δανειστώ μια φράση του: «Και εκείνοι χόρευαν, κι όσοι τους είδαν τους πέρασαν για τρελούς, αλλά ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική». Θυμηθείτε, θα αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλον παντού με μια ματιά: Είμαστε οι άνθρωποι της Γιούβε! Μέχρι το τέλος".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ