SERIE A

Γιουβέντους: Τα ρατσιστικά συνθήματα κατά του Βλάχοβιτς έφεραν διακοπή ενός λεπτού στο ματς με την Αταλάντα

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς του Champions League απέναντι στην Μπενφίκα | 25 Οκτωβρίου 2022
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς του Champions League απέναντι στην Μπενφίκα | 25 Οκτωβρίου 2022 @2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Το ματς μεταξύ της Αταλάντα και της Γιουβέντους σημαδεύτηκε από ρατσιστικά συνθήματα που εκτοξεύτηκε από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων κατά του Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο φορ να σκοράρει στο φινάλε και να τους προτρέπει να... σωπάσουν.

Η Γιουβέντους έφυγε με μία άκρως σημαντική νίκη το απόγευμα της Κυριακής (7/5) από το Μπέργκαμο, επικρατώντας 2-0 της Αταλάντα για την 34η αγωνιστική της Serie A, με τον αγώνα ωστόσο να επισκιάζεται από ένα άσχημο γεγονός.

Αυτό ήταν η ρατσιστική επιθεση που δέχτηκε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης από οπαδούς της Αταλάντα που κάθονταν στο πέταλο των οργανωμένων (Curva Nord Pisani), με τον διαιτητή Ντοβέρι να υποχρεώνεται να σταματήσει για ένα λεπτό τον αγώνα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είσαι Αθίγγανος" ήταν η λέξη που εκτόξευσαν προς τον Βλάχοβιτς οι εν λόγω οπαδοί, με τον 22χρονο στράικερ να παίρνει πάντως γλυκιά εκδίκηση λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 90+8', γράφοντας το 2-0 και προτρέποντάς τους με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του να σωπάσουν (δέχτηκε κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του).

"Δυστυχώς υπάρχουν άσχημες στιγμές, είναι ανάγκη να τις αγνοούμε αν και δεν είναι εύκολο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάσιμο Αλέγκρι στις δηλώσεις του μετά το ματς, με την Αταλάντα να κινδυνεύει πλέον να δώσει κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της χωρίς κόσμο στις θύρες των οργανωμένων.

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ