ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πίρλο, συνεχίζει ως το φινάλε της σεζόν

Ο Αντρέα Πίρλο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Γιουβέντους στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League
Ο Αντρέα Πίρλο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Γιουβέντους στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League Ⓒ 2020 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Παρά τις έντονες φήμες περί άμεσης απομάκρυνσής του, ο Αντρέα Πίρλο θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Το αγωνιστικό βατερλώ το βράδυ της Κυριακής και η συντριβή με 3-0 από την Μίλαν στο Πιεμόντε απειλούν να αφήσουν την Γιουβέντους ακόμα και εκτός από το νέο Champions League (5η αυτή τη στιγμή), ωστόσο ο Αντρέα Ανιέλι και οι υπόλοιποι διοικούντες τον σύλλογο δεν θέλουν να κάψουν ολοσχερώς το χαρτί που ακούει στο όνομα Αντρέα Πίρλο.

Από το βράδυ της Κυριακής είχαν φούντωσει τα σενάρια που ήθελαν τους μπιανκονέρι να προχωρούν άμεσα σε αλλαγή προπονητή, με τον Ίγκορ Τούντορ να προβιβάζεται ως πρώτος προπονητής με την ταμπέλα του υπηρεσιακού και τον "Maestro" να αποχωρεί, ωστόσο όλα αυτά τα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, δεν θα γίνει τελικά σύσκεψη κορυφής στην Γιουβέντους για να παρθεί απόφαση αναφορικά με το θέμα του προπονητή, με τον Αντρέα Πίρλο να παίρνει έτσι μία ακόμα ευκαιρία, πιθανότατα μάλιστα μέχρι το τέλος της σεζόν για να διεκδικήσει το Coppa Italia στον τελικό με την Αταλάντα και να κυνηγήσει το σημαντικό στόχο της εισόδου στην 4άδα.

Ίδιο ρεπορτάζ έχει και ο Τανκρέντι Παλμέρι, που από την πλευρά του υπογραμμίζει πως "μόνο μία βαριά ήττα από την Σασουόλο μπορεί να κάνει τη διοίκηση της Γιουβέντους να ξανασκεφτεί το θέμα του προπονητη πριν το ντέρμπι με την Ίντερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ