ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Θέλει τον Ντόουγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα και ρίχνει στο τραπέζι τον Μακένι

Ο Ντόουγκλας Λουίζ πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ντόουγκλας Λουίζ πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το καλοκαίρι έφτασε και οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά τις πρώτες κινήσεις τους στο μεταγραφικό πεδίο, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο Ντόουγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα αποτελεί τον άμεσο στόχο της Γιουβέντους για την ενίσχυσή της.

Βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις ποδοσφαιρικές ομάδες να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη μεταγραφική ενίσχυσή τους, με κάποιες μάλιστα να έχουν καταλήξει στους πρώτους, άμεσους, στόχους.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους, με τους Τορινέζους να αναμένουν μεν να δουν τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Ραμπιό (για το αν θα ανανεώσει) και Κούπμαϊνερς (υπάρχει φλερτ με την Αταλάντα) αλλά να έχουν ρίξει αλλού το βλέμμα τους.

Ο παίκτης στον οποίο έχουν ρίξει το έντονο ενδιαφέρον τους είναι ο Ντόουγκλας Λουίζ, που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άστον Βίλα, με την ιταλική εφημερίδα να υποστηρίζει πως οι μπιανκονέρι έχουν αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας τους τον Βραζιλιάνο μέσο.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο παίκτης αξιώνει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 6,5 εκατομμυρίων για να δεχτεί να μετακομίσει στην Ιταλία, την ώρα που οι βίλανς, που θα παίξουν τη νέα σεζόν στο Champions League (όπως και η Γιουβέντους), τον κοστολογούν με ένα ποσό της τάξης των 60 εκατομμυρίων ευρώ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026).

Από την πλευρά της η βέκια σινιόρα θέλει να ρίξει το κόστος της μεταγραφής και για αυτό έχει ρίξει στο τραπέζι την περίπτωση του Γουίστον Μακένι (αξιολογείται στα 30 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με την βέκια σινιόρα μέχρι το 2025), με τον Αμερικανό διεθνή μέσο να φέρεται να ενδιαφέρει την ομάδα του Έμερι ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ