ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πρώτη προπόνηση για τον Πογκμπά μετά την επέμβαση στο μηνίσκο

Γιουβέντους: Πρώτη προπόνηση για τον Πογκμπά μετά την επέμβαση στο μηνίσκο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ TWITTER

Ο Πολ Πογκμπά έκανε την Τρίτη (18/10) την πρώτη του προπόνηση μετά από την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στον μηνίσκο τον Σεπτέμβριο, με την Γιουβέντους να αισιοδοξεί πως θα επιστρέψει στα γήπεδα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πολ Πογκμπά υποβλήθηκε σε εγχείριση στον μηνίσκο υπήρχε φόβος για μεγάλη αποχή του από τα γήπεδα, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να εκφράζει την εκτίμησή του πως η επιστροφή του στη δράση θα γινόταν τον Ιανουάριο του 2023.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να διαψευστεί ο προπονητής της Γιουβέντους και μάλιστα πανηγυρικά, με τον Γάλλο διεθνή μέσο να αναλαμβάνει δράση το απόγευμα της Τρίτης (18/10) και να βγάζει μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για να γεννήσει προσδοκίες πως η πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους Τορινέζους (στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο) είναι θέμα χρόνου.

"Ο Pogback στην προπόνηση", ανέφερε μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media η Γιουβέντους, δημοσιεύοντας και το σχετικό video με τον επανακάμψα Πογκμπά.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ