ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πήρε φόρα με Βλάχοβιτς και πάει για Ζακάρια

Ο Ντένις Ζακάρια με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ σε αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ | 25 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ντένις Ζακάρια με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ σε αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ | 25 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Μετά από το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς η Γιουβέντους θέλει να ενισχύσει και τον άξονά της, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι εντείνει τις προσπάθειές της για να κλείσει τον Ντένις Ζακάρια από την Γκλάντμπαχ.

Η Γιουβέντους ισχυροποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό την επίθεσή της ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν με την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από την Φιορεντίνα και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και για τη μεσαία γραμμή της, με το μεγάλο στόχο της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι ο Ντένις Ζακάρια.

Ο διεθνής Ελβετός μέσος μένει ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ το ερχόμενο καλοκαίρι, με την σκέψη των μπιανκονέρι να είναι να βρουν τη χρυσή τομή με τους Γερμανούς για να τον αποκτήσουν από τον Ιανουάριο, καταβάλλοντας αποζημίωση για να εξαγοράσουν τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του.

Με τον 25χρονο μέσο, ο οποίος αποτελεί το διακαή πόθο του Αλέγκρι, έχει επέλθει συμφωνία, όμως για να μετακομίσει στο Τορίνο χρειάζεται να ανάψει το πράσινο φως και η Γκλάντμπαχ, που από την πλευρά της φαίνεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως για να γίνει το deal με τον Ζακάρια θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Μπεντανκούρ, με τη Γιουβέντους διαπραγματεύεται με τις Άστον Βίλα και Τότεναμ αλλά να μην έχει δώσει ακόμα τα χέρια με κάποια από αυτές τις δύο ομάδες της Premier League.

Την ίδια ώρα, τις βαλίτσες του φαίνεται να ετοιμάζει ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι, με την Τότεναμ να προσφέρει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τον τρόπο για να κλείσει το deal: οι Λονδρέζοι θέλουν δανεισμό με οψιόν αγοράς και οι Τορινέζοι να μπει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του Σουηδού φορ το καλοκαίρι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ