ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Οι μπιανκονέρι αρνήθηκαν να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ και ακυρώθηκε το φιλικό με την Ατλέτικο

 Ο Άνχελ Ντι Μαρία
Ο Άνχελ Ντι Μαρία @ 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Γιουβέντους και Ατλέτικο είχαν προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο που πριν από μερικές ημέρες έπαιξε ο Άρης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το παιχνίδι ακυρώθηκε επειδή οι μπιανκονέρι δεν ήθελαν να ταξιδέψουν για λόγους ασφαλείας.

Η Γιουβέντους είχε προγραμματίσει να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι με την Ατλέτικο στο Τελ Αβίβ την Κυριακή (7/8), ωστόσο οι μπιανκονέρι ήταν απρόθυμοι να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για λόγους ασφαλείας, όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ, σε αντίθεση με τους ροχιμπλάνκος, λόγω των εντάσεων στη νότια πλευρά της χώρας.

Ο Τσόλο Σιμεόνε είχε διάθεση να ταξιδέψει η ομάδα κανονικά στο Ισραήλ, ωστόσο δεν υπήρχε ομάδα που να μπορεί να δώσει φιλικό, μιας και οι Μακάμπι Χάιφα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάποελ Μπερ Σεβά είναι επικεντρωμένες στις ευρωπαϊκές τους διοργάνωσεις.

Μάλιστα το φιλικό επρόκειτο να γινόταν στο Μπλούμφιλντ Στέιντιουμ, την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία αγωνίστηκε ο Άρης πριν από μερικές ημέρες και γνώρισε την ήττα με 2-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ