ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: "Όχι" του Μέρτενς σε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για να μην προδώσει την Νάπολι

Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα | 21 Μαρτίου 2021
Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα | 21 Μαρτίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Γιουβέντους χτύπησε την πόρτα του ελεύθερου Ντρις Μέρτενς προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο, για να πάρει όμως αρνητική απάντηση από τον Βέλγο επιθετικό λόγω... Νάπολι.

Ο Ντρις Μέρτενς έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Νάπολι τα εννέα τελευταία χρόνια και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος μόνο και μόνο από το γεγονός πως ξεπέρασε το 2020 τον Μάρεκ Χάμσικ και είναι πια εκείνος ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των παρτενοπέι, με 148 γκολ σε 397 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να τον κρατήσει στην ομάδα του ιταλικού Νότου αφού απέτυχε να βρει τη χρυσή τομή με τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ωστόσο το δέσιμό του μαζί της ήταν και παραμένει ισχυρό.

Απόδειξη η προσπάθεια της Γιουβέντους να τον αποκτήσει η οποία έπεσε σε τοίχο και στραπατσαρίστηκε, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως η βέκια σινιόρα κατέθεσε πρόταση στον 35χρονο φορ για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 5.000.000 ευρώ, η οποιά απορρίφθηκε.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη μεγάλη αντιπαλότητα της Νάπολι με την Γιουβέντους, με τον Μέρτενς να αισθάνεται πως δεν είναι σωστό να μετακομίσει στην άσπονδη εχθρό των παρτενοπέι και να κρατάει έτσι κλειστή την πόρτα, με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει πως οι Τορινέζοι έκαναν στροφή και εντόπισαν νέο στόχο.

Αυτός είναι ο Φίλιπ Κόστιτς, για το οποίο υπάρχει οικονομική διαφορά με την Άιντραχτ, με τους Ιταλούς να προσφέρουν 8 εκατομμύρια ευρώ και τους κατόχους του Europa League να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια για τον Σέρβο εξτρέμ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ