ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μέρτενς

Ο Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στη Ρώμη για τη Serie A.
Ο Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στη Ρώμη © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρις Μέρτενς δεν θα φοράει τη φανέλα της Νάπολι την επόμενη σεζόν, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss Napoli.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι ο Ντρις Μέρτενς και έπειτα από το 2013 θα αποτελέσει παρελθόν. Πριν από λίγες ο Σπαλέτι είχε γνωστοποιήσει την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης.

Ωστόσο, η αποχώρηση του Βέλγου ακούστηκε και από τα πιο επίσημα χείλη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss Napoli αποχαιρέτησε τον Μέρτενς.

Τα ακριβή του λόγια θα γίνουν γνωστά το βράδυ του Σαββάτου, όταν θα παιχτεί και η συνέντευξη, ωστόσο η είδηση διέρρευσε από νωρίς. Το συμβόλαιό του έληξε στις 30 Ιουνίου, έγιναν προσπάθειες να βρεθεί η χρυσή τομή, όμως συμφωνία για ανανέωση δεν επετεύχθη ποτέ.

Η Νάπολι είχε αγοράσει τον Μέρτενς από την Αϊντχόφεν το 2013 για 9.48 εκατομμύρια ευρώ. Με τη φανέλα των παρτενοπέι είχε συνολικά 397 συμμετοχές, με 148 γκολ και 90 ασίστ.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ