ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Σέσνι έδωσε έναν καλό λόγο για την απροθυμία του να πάει στην Σαουδική Αραβία

Γιουβέντους: Ο Σέσνι έδωσε έναν καλό λόγο για την απροθυμία του να πάει στην Σαουδική Αραβία
@2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την Σαουδική Αραβία να κάνει την ποδοσφαιρική επανάστασή της διεκδικώντας αστέρια που παίζουν στην Ευρώπη, με τον Βόιτσιεχ Σέσνι να αρνείται όμως αυτή την προοπτική και να εξηγεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια την επιλογή του.

Ο Βόιτσιεχ Σέσνι θα είναι ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους για τη σεζόν 2023-24 και αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ανοιχτά τα αυτιά του σε σειρήνες από το εξωτερικό και δη από την Σαουδική Αραβία.

"Να πάω στην Σαουδική Αραβία; Έχω ήδη κερδίσει πάρα πολλά χρήματα στην καριέρα μου, προτιμώ τις προκλήσεις που με διασκεδάζουν και το να υπερασπίζομαι την εστία της Γιουβέντους είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να έχω.

Είμαι δεμένος με την Γιούβε και ο σύλλογος με θέλει εδώ", τόνισε με συνέντευξή του στο "TVP Sport" ο Πολωνός κίπερ, για να προσθέσει με νόημα: "Είμαι και θα παραμείνω παίκτης της Γιουβέντους, μέχρι να μη με θέλουν πια.

Χωρίς την Ευρώπη, για πρώτη φορά στην καριέρα μου θα έχω χρόνο να προπονούμαι και έπειτα να ξεκουράζομαι. Στην τελική η απουσία της ομάδας από την Ευρώπη δεν φέρνει το τέλος του κόσμου, θα βλέπω το Champions League από την τηλεόραση.

Όσον αφορά στην Ιταλία, η επιθυμία να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα είναι μεγάλη. Υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός πως δεν το έχουμε πετύχει τελευταία, όμως το κίνητρο να επιστρέψουμε και να παλέψουμε για τον τίτλο είναι μεγάλο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ