ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο μάζεψε τα αυτοκίνητά του απ' το Τορίνο και οι φήμες οργιάζουν

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates his side's first goal after scoring a penalty during the Italian Cup semi-final first leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 2, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates his side's first goal after scoring a penalty during the Italian Cup semi-final first leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 2, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσέλαβε μεταφορική εταιρία για να πάρει όλα του τα υπερπολυτελή αμάξια μακριά από το Τορίνο, όμως η επιχείριση που στήθηκε δεν πέρασε απαρατήρητη και τα σενάρια φυγής του από την Γιουβέντους φούντωσαν ξανά (VIDEO).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν όπως μαρτυρούν τα 29 γκολ που έχει πετύχει στην Serie A, όμως ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Γιουβέντους.

Ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, που το είχε υπογράψει το 2018 όταν άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από εννέα χρόνια για να μετακομίσει στην Ιταλία, ωστόσο σε περίπτωση που η ομάδα του Πίρλο δεν βγει στο νέο Champions League είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συναινετικό διαζύγιο.

Για τους φίλους μάλιστα των μπιανκονέρι που δεν θέλουν με τίποτα να δουν τον CR7 να βγάζει από πάνω του την μπιανκονέρα φανέλα, η παρακάτω είδηση δεν θα τους αρέσει καθόλου.

Την έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η ιταλική ιστοσελίδα "Persemprecalcio.it", καθώς δημοσίευσε video από "νυχτερινή επιχείρηση" που στήθηκε στο Τορίνο και δείχνει γνωστή μεταφορική εταιρία με έδρα την Λισσαβώνα να "σηκώνει" και επτά υπερπολυτελή αμάξια του Πορτογάλου και να τα παίρνει μακριά από το Τορίνο.

Κάτι που φέρνει άμεσα συνειρμούς αφού όταν έγινε το αντίθετο δρομολόγιο πριν από τρία χρόνια, λίγο καιρό μετά επιτεύχθηκε το deal του πεντάκις κατόχου της Χρυσής Μπάλας με τον Αντρέα Ανιέλι, ενώ υπάρχουν και οι πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας του παίκτη, Ντολόρες Αβέιρο, που έδωσε υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει να τον "ψήσει" να επιστρέψει άμεσα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Μένει να δούμε αν μετά από τα αμάξια, ήρθε η ώρα και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μαζεύει σιγά σιγά τα πράγματά του από το Πιεμόντε για να τραβήξει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: © 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ