ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ από τον Αλέγκρι το 2014/15 γιατί άκουγε δυνατά μουσική

Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει γκολ του στο Champions League με την Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016
Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει γκολ του στο Champions League με την Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016 @2016 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Ρόμουλο αποκάλυψε ότι τη σεζόν 2014/15, που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε τιμωρήσει τον Πολ Πογκμπά με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επειδή άκουγε πολύ δυνατά μουσική.

Ο Ρόμουλο αγωνίστηκε στη Γιουβέντους τη σεζόν 2014/15. Μιλώντας IFS TV στο Twitch αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί τότε μεταξύ του Πολ Πογκμπά και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, το οποίο προκάλεσε την τιμωρία του Γάλλου.

Συγκεκριμένα, μετά την εκτός έδρας νίκη των "μπιανκονέρι" στη Σασουόλο, ο Πογκμπά άκουγε μουσική στα αποδυτήρια σε πολύ υψηλή ένταση, με τον προπονητή της ομάδας να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, παρότι

"Θυμάμαι αυτή την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σασουόλο κι ότι ο Πογκμπά άκουγε μουσική με τα ακουστικά του, αλλά η ένταση ήταν τόσο υψηλή που όλοι μέσα στα αποδυτήρια μπορούσαν να την ακούσουν.

Ο Αλέγκρι τού επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ την επόμενη μέρα παρόλο που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ. Είναι κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ στη Βραζιλία", είπε χαρακτηριστικά ο 36χρονους.

Θυμίζουμε ότι ο Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη και στο δεύτερο δείγμα, στο πλαίσιο ελέγχου ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την ιταλική αθλητική δικαιοσύνη, που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους θα "κουρέψει" τον μισθό του Πολ Πογκμπά κατά 95% και από τα 8 εκατομμύρια θα πέσει στα 42.000 ευρώ, ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει τον Μάσιμο Αλέγκρι

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ