ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά έχει διορία μέχρι την Πέμπτη για να ζητήσει επανεξέταση

Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας με την Ουγγαρία στο Euro
Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας με την Ουγγαρία στο Euro © 2021 ALEX PANTLING / AP IMAGES

Όπως αναφέρει η "La Stampa" , ο Πολ Πογκμπά, που βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ, έχει διορία μέχρι την Πέμπτη (14/9) για να ζητήσει επανεξέταση.

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του Πολ Πογκμπά, ο οποίος αφότου βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υπεβλήθη μετά το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο, έχει δικαίωμα να ζητήσει επανεξέταση μέχρι και την Πέμπτη (14/9).

Όπως αναφέρει η Stampa, η επανεξέταση θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη στα εργαστήρια Acqua Acetosa με την παρουσία ειδικών και δικηγόρων που έχει διορίσει ο παίκτης.

Σε περίπτωση που και το δεύτερο τεστ βγει θετικό, τότε η Γιουβέντους μπορεί να διακόψει το συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή, ο σύλλογος τον έχει θέσει προσωρινά εκτός ομάδας και δεν του επιτρέπει τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, υπεύθυνο για το θετικό αποτέλεσμα σε έλεγχο ντόπινγκ στο οποίο υπεβλήθη ο Πογκμπά είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής από τις ΗΠΑ, το οποίο μάλιστα, του πρότεινε φίλος του γιατρός.

Υπενθυμίζεται Πογκμπά έχει υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2026 με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα οκτώ εκατ.ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ