ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά αποφάσισε να μη χειρουργηθεί, τρέχει για το Μουντιάλ

Ο Πολ Πογκμπά στο φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Σίβας
Ο Πολ Πογκμπά στο φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Σίβας © 2022 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος στο φιλικό με τη Σίβας υπέστη βλάβη στον μηνίσκο, αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με την αποχή του από τη δράση να αναμένεται για περίπου πέντε εβδομάδες.

Η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους δεν ξεκίνησε ιδανικά, αφού στο φιλικό με τη Σίβας αισθάνθηκε ενοχλήσεις, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως υπέστη βλάβη στον μηνίσκο.

Αν και όλα έδειχναν πως ο Γάλλος διεθνής μέσος θα περνούσε την πόρτα του χειρουργείου και δεδομένα θα απουσίαζε περίπου για δύο μήνες, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport και άλλα ιταλικά Μέσα αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επέμβαση.

Ο λόγος είναι ότι το χειρουργείο θα τον κρατούσε εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες, γεγονός που θα τον ανάγκαζε να χάσει το Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική Γαλλίας.

Αντίθετα, ο 29χρονος έπειτα από συζητήσεις με το ιατρικό επιτελείο των "μπιανκονέρι" και των "τρικολόρ" αποφάσισε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο αρχικά θα γίνει στο γυμναστήριο και την πισίνα και στη συνέχεια στο γήπεδο, δουλεύοντας ατομικά..

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ