ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Γουεά έγινε το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα των μπιανκονέρι

Γιουβέντους: Ο Γουεά έγινε το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα των μπιανκονέρι
@2022 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Τίμοθι Γουεά έγινε η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Γιουβέντους, με τους Τορινέζους να τον κάνουν δικό της μέχρι το 2028 και να ενισχύουν την επίθεσή τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μετά την απόκτηση του Μίλικ με αγορά από την Μαρσέιγ (πέρυσι έπαιξε ως δανεικός) και την επέκταση της συνεργασίας με τον Ραμπιό, έφτασε η στιγμή για το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα της Γιουβέντους, που ακούει στο όνομα Τίμοθι Γουεά.

Ο 23χρονος Αμερικανός εξτρέμ άφησε την Λιλ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A για λογαριασμό των μπιανκονέρι, με τον γιο του σπουδαίου Ζορζ Γουεά, που άφησε εποχή στα ιταλικά γήπεδα τη δεκαετία του '90 με τη φανέλα της Μίλαν, να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίες με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Όσον αφορά στα χρήματα που θα πάρουν οι "λιλουά", η ομάδα του Τορίνου συμφώνησε να τους καταβάλλει το ποσό των 10,3 εκατομμυρίων ευρώ σε δύο δόσεις, ενώ προβλέπονται και άλλα 2,1 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή μπόνους.

"Γεια σε όλους, όμορφους και άσχημους! Είμαι ο Τιμ, είμαι υπερήφανος που είμαι μπιανκονέρι και ελπίζω να σας δω σύντομα. Ανυπομονώ να παίξω για εσάς και να πάρουμε νίκες μαζί. Σας αγαπώ πολύ, τα λέμε σύντομα", ήταν το πρώτο του μήνυμα μετά από την ανακοίνωση του deal.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ