ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι αποκάλυψε πως το κενό του Κιέζα θα καλυφθεί χωρίς μεταγραφή

Ο Μάσιμο Αλέγκρι με τον Φεντερίκο Κιέζα σε ματς της Γιουβέντους κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μάσιμο Αλέγκρι με τον Φεντερίκο Κιέζα σε ματς της Γιουβέντους κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League | 29 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Γιουβέντους δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φεντερίκο Κιέζα, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα πλάγια για να καλύψουν το κενό.

Ο Φεντερίκο Κιέζα υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο ματς με την Ρόμα (ρήξη χιαστών) που θα τον αφήσει νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως παρά το γεγονός πως αφήνει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση της Γιουβέντους, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μη γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι των μπιανκονέρι εμφανίζονται πλέον αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί κάποιος εκ των Μοράτα ή Κουλουσέβσκι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ ο ίδιος ο Μάσιμο Αλέγκρι δήλωσε -στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ιταλικού Σούπερ Καπ με την Ίντερ (12/1, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24)- πως υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να καλύψουν το κενό.

"Μίλησα με τον Κιέζα μετά το ματς με την Ρόμα και το πρωί της Δευτέρας. Στενοχωριέμαι για εκείνον και το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Είναι νέος και έχει χρόνο να αναρρώσει. Αισθάνεται καλά, και από ψυχολογική άποψη, οπότε όλοι θα πρέπει τώρα να δώσουν περισσότερα.

Δεν θα μιλήσω για μεταγραφές, αυτή είναι η ομάδα μας. Έχουμε τους Ντέγιαν Κουλουσέβσκι, Κάιο Ζόρζε, Άλβαρο Μοράτα και τους Πάουλο Ντιμπάλα και Χουάν Κουαδράδο που μπορούν να παίξουν ως εξτρέμ", τόνισε ο Αλέγκρι, ο οποίος έκανε και ειδική μνεία στον Κουλουσέβσκι, για τον οποίο υπήρχαν φήμες πως υπήρχε ενδιαφέρον από την Τότεναμ για την απόκτησή του μέσα στον Ιανουάριο.

"Μίλησα μαζί του, είναι εδώ και δύο χρόνια στην Γιουβέντους και ξέρει τι σημαίνει αυτό. Χρειάζεται να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός σε πνευματικό επίπεδο. Έτσι βελτιώνεται η καριέρα ενός παίκτη. Έχει σημαντικές ικανότητες, θα πρέπει να βρει την ωριμότητα για να παίζει σε ματς".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αλέγκρι αποκάλυψε επίσης ότι κάτω από την εστία της βέκια σινιόρα θα βρεθεί ο Ματίας Περίν, με τον Βόιτσιεχ Σέζνι να κάνει πρόσφατα το εμβόλιο και να μην έχουν συμπληρωθεί 15 ημέρες από τον εμβολιασμό του για να αποκτήσει το απαιτούμενο Green Pass που θα του επέτρεπε να αγωνιστεί στο ματς.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ