ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τέλος η σεζόν για τον Κιέζα που υπέστη ρήξη χιαστού

Ο Φεντερίκο Κιέζα της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Κάλιαρι για τη Serie A 2020-2021 στο "Άλιαντς", Τορίνο | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020
Ο Φεντερίκο Κιέζα της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Κάλιαρι για τη Serie A 2020-2021 στο "Άλιαντς", Τορίνο | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 © 2020 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Φεντερίκο Κιέζα ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Ρόμα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους για ρήξη χιαστού. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο διεθνής Ιταλός επιθετικός.

Τέλος η σεζόν για τον Φεντερίκο Κιέζα που υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Ρόμα. Ο ιταλός διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου μέρους, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε.

Η νίκη της Γιουβέντους επί της Ρόμα με 4-3 με ανατροπή στο σκορ, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κιέζα που θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ